Nejste přihlášen/a.
Nelituji a nesoucítím. Měla jsem podobný zdravotní problém, tři neděle po operaci do práce (ne fyzicky náročná, pravda), klekačka místo židle a normální život. Invalidita 10% znamená, že 90% procent je oukej. Tak co chcete? Staráte se o ostatní, co proč mají, oni si třeba myslí o vás, že nemáte nárok. No když nebudete v této zemi pracovat, odstěhujte se do jiné, kde vám budou všichni cpát důchody a vy to budete z pohovky jen řídit. Nemyslím, že by vás tady někdo držel.
@lidiradilzi - jsem byl na neschopence 10 mesicu... hned neskocim do prace po 4 mesicich
Asi vám nerozumím...
Po moc drastické operaci páteře byl manžel do roka OK. Ale že je šikulka vděčí sám sobě neboť lepší zdr. stav má vydřený - pohybem. Vy jste doma 10 měsíců, takže je do akorát. Jinak se zeptám, co děláte pro zlepšení vašeho zdravotního stavu? Bez rehabilitací, domácího cvičení a hlavně pohybu se nikam neposunete.
U nás není povinnost pracovat, zůstaňte na gauči a choďte si pro sociální dávky.Nejste jedinný v naší republice. Kéž bych mohlá takovým jako jste vy nepřispívat na válení. Bohužel.
Měla jsem kolegu na vozíku, nemusel pracovat, ale pracoval na plný úvazek.
Ano, po roce šel manžel do práce a to není žádný úředník, má titanový obratel. Dostal na rok iD 1. stupně a po roce mu jej vzali. Dnes jezdí na kole, plave a lyžuje. V tomto období kdy jsou vleky ještě zavřené děláme denní hodinové rychlé procházky a v sobotu výlety do 15 km. Co děláte pro lepší zdravotní stav vy jste mi neodpověděl.
Já vás vidím jako ufňukaného člověka který vaši neschopnost svádí na všechny kolem sebe.
Jste zřejmě nějaký chronický stěžovatel, který lidi na potkání krmí svými problémy. A tak proto, že doma a ve Vašem okolí už Vás nikdo nechce poslouchat, si stěžujete i tady. 10% invalidita není nic, proč by člověk nemohl dělat. Jste jen z 10 % nemocný. Když to otočíme, jste z 90% zdravý. Tak proč byste nemohl do práce?
Můj zeť - před rokem mu byla operována páteř, bylo to dost těžké, rozdrcená plotýnka. Neskuhral, jako Vy. Dneska už normálně chodí do práce, jezdí na kole, hraje tenis a badminton. Prostě nesmí být člověk líný, závidět ostatním jejich nemoci a snažit se pracovat. Na co se chcete rok povalovat doma, když jste byl uznán za práceschopného?
Leda snad: opatřete falešnou občanku na jméno Demétér Lakatoš. Obličej si natřete hnědým krémem na boty. A pak si jděte stěžovat. A dejte nám vědět, zda to pomohlo. Pokud ano, bude jistě během pár dní hnědý krém na boty do posledního kusu vyprodán. Češi jsou koumáci. Jaga.
10 %? Já mám potvrzených 25 % ale na 1.stupeň invalidního důchodu musíte mít 35 % a tak chodím do práce a chodila bych i s tím 1.stupněm,protože 1. a 2. stupeň se nezapočítává do odpracovaných let na důchod
ČSSZ vydává rozhodnutí podle posudků ošetřujícího a posudkového lékaře.Taky se může stát,že vás ,,tajně,, kontrolují venku a když zjistí,že fungujete normálně,tak utrum.Zbytečně tedy napadáte ČSSZ a úplně mimo jste napadáním a urážením zdejších rádců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.