Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
KHS mě poslala na PCR test jelikož má manžel covid a dostala jsem ho také. Jsem však s dítětem jen doma a pobírám RP.
Je potřeba i toto někam hlásit? KHS by výsledek měla dostat, nevím jestli mi vystavili karanténu?
Díky
KHS mě poslala na PCR test jelikož má manžel covid a dostala jsem ho také. Jsem však s dítětem jen doma a pobírám RP.
Je potřeba i toto někam hlásit? KHS by výsledek měla dostat, nevím jestli mi vystavili karanténu?
Díky
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jarkaa
HKS mi volala a poslala žádanku na test, kvůli tomu, že je manžel pozitivní a v karanténě, byly se testovat i děti a ty jsou negativní po 7dnech od manželova pozitivního testu.
Od doby kdy je manžel v karanténě jsou i děti.
Kdy můžou pak děti do školky? Jak skončí karanténa manželova? Nebo až skončí má karanténa za dalších 14dní?
Kdo mi toto dokáže říci?
Díky
Od doby kdy je manžel v karanténě jsou i děti.
Kdy můžou pak děti do školky? Jak skončí karanténa manželova? Nebo až skončí má karanténa za dalších 14dní?
Kdo mi toto dokáže říci?
Díky
tabletka*
Ta hygiena. Jediná kompetentní. Proč jste se rovnou nezeptala? Tady vám odpoví jen laici podle toho, co si "myslí".
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]