Dobrý den, KHS mě poslala na PCR test jelikož má manžel covid a dostala jsem ho také. Jsem však s dítětem jen doma a pobírám RP. Je potřeba i toto někam hlásit? KHS by výsledek měla dostat, nevím jestli mi vystavili karanténu? Díky
Hlásit to nikam nemusíte, protože neschopenku nepotřebujete a tím, že máte PCR test pozitivní, tak jste již v systému a asi den, dva před koncem izolace Vám přijde ke stažení certifikát o prodělání. Což ten se může hodit do budoucnosti...
Jinak by Vám měla volat hygiena a řekne Vám co a jak...
Nu, domnívám se, že by se vám to v budoucnu mohlo hodit, mít to úředně potvrzené. Mám známé, co kvůli tomu, že to nikde neohlásili nebyli ani v kategorii "prodělal do 180 dní". Kdoví, co se bude dít dál.
HKS mi volala a poslala žádanku na test, kvůli tomu, že je manžel pozitivní a v karanténě, byly se testovat i děti a ty jsou negativní po 7dnech od manželova pozitivního testu. Od doby kdy je manžel v karanténě jsou i děti. Kdy můžou pak děti do školky? Jak skončí karanténa manželova? Nebo až skončí má karanténa za dalších 14dní? Kdo mi toto dokáže říci? Díky
tabletka*
Ta hygiena. Jediná kompetentní. Proč jste se rovnou nezeptala? Tady vám odpoví jen laici podle toho, co si "myslí".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.