Ahoj,už jsem úplně bezradný. Kvůli velkému pocení v podpazdi nosím jen tmavé věci, a když světlé, tak víc vrstev. Ale dneska... měl jsem bílé tričko, košili a šedé sako. Za dvě hodiny v kanceláří jsem propotil triko, košili i sako, na kterym jsem měl obrovské propocené kruhy. Co s tím? Btw, driclor nepomohl
Tak výrazné pocení není projevem zdravého těla, takže doporučuji nechat se protáhnout lékařským vyšetřením, někde můžete mít binec v endokrinním systému. Oblečení je až druhotná věc.
Resit pricinu a ne nasledky. Sup k obvodakovi na konzultaci, provedeni preventivnich testu krve a moci na ktere mate narok kazde dva roky. Vyloucit cukrovku a dalsi.
Dostat se do stredni hladiny BMI, tedy shodit par kil nadvahy, pomaha extremne mluvim z vlastni zkusenosti... pokud vsak neni problem zavaznejsi!
S tak extremnim pocenim v zime jsem se nesetkal ani v okoli, preju brzke vyreseni problemu.
a pouzivate ten driclor spravne, pred odchodem ven je to nesmysl, naopak vecer, a do tydne zacne fungovat, ale neni uplne o co stat, protoze to musi ven jinudy, zpocena prdel a ruce za to nestoji..
4 hodiny 3x týdně musím ležet téměř bez pohnutí. V podpaží jsem se vždycky zpotila. Bylo to páchnoucí a hodně nepříjemé.Vystřídala jsem několik anti i neanti. Nepomohhlo nic. Náhodou jsem v lékárně, začátkem léta koupila skvělý antiperspirant. 2x krátce fouknu a mám 2 dny klid od pocení. Je to sice dost drahé, ale úžasně funguje a vydrží mi do dalšího léta.
Jsem holka. Trpím ale úplně stejně jako Vy. Driclor též nepomohl, ani další silné přípravky. Nosím vše též jen černé. Maximálně světlé triko a sako černé nebo tmavě modré,když vím že ho nebudu sundávat,aby nebyly vidět fleky. Jinak lepím do triček a košil vložky proti pocení. Funguje to bezvadně. Ale zas pokud se někde svleknete,tak to nevypadá úplně nejlépe...
Jedlá soda nebo dětský pudr pomáhá s nadměrným pocením Dejte si sprchu, osušte podpaží a na oholené podpaží naneste jedlou sodu nebo pudr. Stejně tak to můžete praktikovat i na nohy.Dbejte také na pitný režim.
Jak doporučuje stepm, trika a další zboží CityZen. Jsou výborná a pot opravdu není vidět, firma už má docela pestrý sortiment, zasílají, ale už se objevila i v některých prodejnách. Já jsem je viděl v prodejně Libros. Najdeš na internetu, zadej název do google.
Manžel se potil, to bylo strašný. Jedno triko za druhým. Doktorka doporučila šalvějové přírodní kapsle a pomohlo. Dá se pít taky šalvějový čaj, ale to nechtěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.