Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mám otázku jestli se někdo setkal s krutými bolestmi břicha při covidu, které přichází nárazově, trvají třeba hodinu a pak zase odezní jako by se nic nedělo, doprovázené nadměrnou plynatostí?
Pomáhalo vám případně od těch bolestí něco?
Díky za odpovědi.
Pomáhalo vám případně od těch bolestí něco?
Díky za odpovědi.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
raa*
0x
Já jsem o tom slyšel od obvoďačky. Bavili jsme se o málo častých příznacích a říkala, že tam měla pozitivního pána, kterému se covid projevoval jen bolestmi břicha. Snad to nebude nic vážného, nejhorší je nesprávná reakce imunitního systému, ale s tím si už v nemocnicích částečně umí poradit. A taky je nebezpečné, když virus napadne srdeční sval, pak je prý úmrtnost 60%.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]