Dostala jsem SMS, že můžu jít na třetí dávku očkování, minulý týden. Zaregistrovala jsem se na třetí dávku očkování proti Covidu a už týden čekám na PIN, abych si mohla vybrat termín a jít. Myslíte, že bych mohla jít rovnou bez objednání, i když čekám na PIN? Chtěla bych už příští týden jít. Děkuji.
Dobrý den. Přítelkyně to udělala také tak, dostala SMS ale šla bez objednání. Žádný problém nebyl, jen si vystála frontu, bez objednání je lepší jít ráno. Určitě vás nevyhodí.
V Brně u Bohémky, otevřeno asi až do 19 hodin. Ve 14:00 velká fronta, v 17 hodin bezproblémový průchod s minimálním zdržením. Tou dobou ta pojašená aplikace tvrdila, že tam není volné místo na objednání.
Já jsem byla na třetí vakcíně včera a zrovna přede mnou pán byl bez objednání a schytal to, že na co se lidi registrují, když on si tam přijde bez objednání a zdržuje.
Já jsem čekala na sms s pin2 tři dny. Radši bych počkala, než někde stát frontu.
V Brně mají pro objednané jednu přepážku a pro neobjednané několik dalších. Takže pokud je po obědě nával, tak jdou objednaní rovnou a nečekají. Navečer je to jedno, to je průchod plynulý pro všechny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.