Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třetí očkování Covid bez objednání?

Od: nikc® odpovědí: 16 změna:
Dostala jsem SMS, že můžu jít na třetí dávku očkování, minulý týden. Zaregistrovala jsem se na třetí dávku očkování proti Covidu a už týden čekám na PIN, abych si mohla vybrat termín a jít. Myslíte, že bych mohla jít rovnou bez objednání, i když čekám na PIN? Chtěla bych už příští týden jít. Děkuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

ockoreport.uzis.cz/... zadejte si posilovací dávka, typ vakcíny a vyberte "bez registrace a rezervace"

Najdete místa, kde je možné očkování třetí dávkou bez registrování.

Vaši původní rezervaci můžete zrušit.

Oni to zruší sami, to jim funguje automaticky. Mně došla zpráva, že zjistili že už jsem očkovanej a žo to teda ruší... :)

raa
hodnocení

6x

Dobrý den. Přítelkyně to udělala také tak, dostala SMS ale šla bez objednání. Žádný problém nebyl, jen si vystála frontu, bez objednání je lepší jít ráno. Určitě vás nevyhodí.

hodnocení

3x

V Brně u Bohémky, otevřeno asi až do 19 hodin. Ve 14:00 velká fronta, v 17 hodin bezproblémový průchod s minimálním zdržením. Tou dobou ta pojašená aplikace tvrdila, že tam není volné místo na objednání.

hodnocení

3x

Bez objednání samozřejmě jít můžete, ale pozor! Ne každé očkovací místo bez objednání očkuje. Tam Vás logicky nenaočkují.

raa

Neslyšel jsem, že by velká očkovací centra někoho odmítly z důvodu, že nebyl objednán.

hodnocení

2x

Volné termíny (Karlák, Pfizer) jsou až 21.12., ale jsou *nevi*

ockoreport.uzis.cz/...

hodnocení

0x

Je mi divné, že na PIN2 čekáte takovou dobu? Prosím, na které místo jste se registrovala, že chcete jít?

Minulou sobotu v Jaroměři bez objednání do 10 minut.

hodnocení

Taky mi to připadá trochu zvláštní. V Praze na Karlák. Už jsem tam byla na dvou dávkách.

Já jsem byla na třetí vakcíně včera a zrovna přede mnou pán byl bez objednání a schytal to, že na co se lidi registrují, když on si tam přijde bez objednání a zdržuje.

Já jsem čekala na sms s pin2 tři dny. Radši bych počkala, než někde stát frontu.

V Brně mají pro objednané jednu přepážku a pro neobjednané několik dalších. Takže pokud je po obědě nával, tak jdou objednaní rovnou a nečekají. Navečer je to jedno, to je průchod plynulý pro všechny.

jabraka*
hodnocení

0x

Stát chce do vánoc naočkovat milion pacientů,každý,kdo přijde,a ohlásí registraci,bude uspokojen

Je dobré si správně nastavit cíle. To dají, vzhledem k tomu, že už teď má 3. dávku 1,2 milionu lidí *smich*

Ono je to trošku jinak, nežli píše Jarda.

Naočkujme milion /...

@milancukrar: Díky za uvedení románového příběhu na pravou míru ;)

Není zač, já to četl od Jardy, ale čekal jsem na nějakou reakci. Jinak bych Jardu neopravoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]