Nejste přihlášen/a.
4x
To jste hodný, že jste myslel na ostatní, ale tady asi nebude moc adeptů na takovýto typ seznamky. Ale soudím samozřejmě podle sebe a je možné, že se hodně pletu. V tom případě se omlouvám. Ale všimla jsem si, že Vy nejste přihlášený a možná jste sem zavítal úplnou náhodou a neznáte zdejší styl poradny. V každém případě si myslím, že Vaše varování si najde ten, koho by se to eventuálně týkalo. ![]()
3x
No konečně, "tak nádherný holky přece nemůžou mít problém sehnat nějakého chlapa". A o tom to je. Nechápu, proč si tuto otázku nikdo nepoloží okamžitě, ještě předtím, než se do takových podvodných organizací přihlásí. ![]()
2x
0x

0x
Ke sdělení "pozor na seznamku "smyslé myšlenky" Na této seznamce jsem registrován jako Darin.Nejde o férovou seznamku,ale o nástroj na získávání peněz.Pro kritiku mi byl profil již 5x smazán.Po prvém erotickém úvodu 1) nesdělují ženy adresu a přejí si psát.za kredity.2) Systém uvádí bydliště žen "blízko/ ale má na mysli i 200 km.Tak seznámení nemá šanci.3) Mám dojem, že ža ženy může psát spec.program.Napsal jsem snad 30 ženám, ale nikdy žádné pozvání na schůzku,jen vytáčky a chlad.Na kreditech jsem zaplatil tolik, že zcela souhlasím tato seznamka nesleduje seznámení ale finanční zisk.Dráždivé jsou foto žen a jejich erotické představy, ale žádná mi na sebe nikdy nedala bližší kontakt ani nenaznačila možnost schůzky.3)Ženy odpovídají standartem chladných 2-3 vět,což není obvyklé.
Závěr: Souhlasím, že nejde o seznamku. ale byznis se sex.tématikou.Za dva měsíce na této seznamce vím o čem píši.Nekritizuji. jen na podkladě své žkušenosti komentuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.