Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zboží skladem krátce po objednání

Od: sniro odpovědí: 2 změna:
Hezkou neděli, poradno,
objednávala jsem předevčírem dárky z jednoho (českého) e-shopu. Jedna z položek byla skladem jenom u dodavatele a kvůli tomu by mi balík s objednávkou měl přijít v půlce prosince. Včera jsem se na e-shop dívala znovu a obě položky byly již skladem s odhadem dodání příštího týdne.
Máte někdo zkušenosti s tím, že vámi objednané zboží bylo krátce po vaší objednávce skladem a přišlo vám dříve? Nebo bych měla spíše počítat dodáním v té polovině prosince? Ptám se jenom na zkušenosti, vím, že věšteckou kouli nikdo nemáte.
Děkuju a užívejte advent :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím že vám to přijde dříve. E-shopy mají na Vánoce žně, tak se snaží co proto.

sniro
hodnocení

@ringo - to chápu... Včera jsem se plácla do čela, když jsem zjistila, že to zboží je den po mojí objednávce skladem a mohla bych to mít za pár dní doma, rozdíl odhadované doby doručení u mojí objednávky a kdybych to objednala dneska je týden a kousek, takových dnů *smich* Ale tak třeba si mojí objednávky všimnou a pošlou to dřív...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]