Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádanka na test PCR

Od: zala odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

dostala jsem žádanku na test PCR od KHS v mailu.

Chci se poradit, jak se registrovat na PCR test s touto žádankou? Nenabízí mi to nikde zadávat to čílo žádanky jen se normálně objednat.

Díky

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

žadanku vytisknout a přijit s ní na jakekoliv odběrené místo které mate nejbliže

zala
hodnocení

Stačí mít žádanou v telefonu? Je to kód s číslem.
Ale stejně bych se měla nejprve objednat na čas nebo bez objednání?

lepší je si vytisknout nemusite se nikám obědnat mate žádanku KHS

kami123
hodnocení

0x

Podle mne nic nepotřebuješ, mají to přímo v systému.

Postupuj v souladu s pokyny daného centra.

zala
hodnocení

Žádanku můžu i vytisknout, ale dcera jí dostala na starý telefon ve formě SMS, tu vytisknout nemůžu.
A teda opravdu bez objednání?
Díky

ano je opravdu radší vytisknete

zala
hodnocení

Dobře ale ta dceřiná v jejím obyčejném telefonu vytisknout nejde, tak snad to klapne.

zala
hodnocení

Kamarádka mi před chvílí psala, že jak jí doktorka poslala žádanku na PCR test, tak se musela nejprve objednat aby s ní na odběrném místě počítali, tak jak to prosím je?

vy máte žádanku od KHS nikdé se registrovaft nemusite oni si vás najdou v systému i váši kamaradku

zala
hodnocení

Zde nempt.cz/... píší: Praktický lékař, KHS zašle elektronickou žádanku na odběrové místo. Žádanky zasílají lékaři či Krajská hygienická stanice elektronicky prostřednictvím systému ÚZIS. Pozor - žádanka není totéž co objednávka!

prostě by jste měla přijt na místo oni si vás najdou podle rodného čisla odeberou napišou údaje hotovo

jirka7
Musíte se objednat na konkrétní odběrné místo na konkrétní čas. Čerstvá zkušenost ze soboty.
zala
hodnocení

Ano museli jsme se objednat, bez objednání to nešlo jak tu někteří tvrdí.

jenda22
hodnocení

0x
Od obvodaka jsem dostal zadanku na PCR test primo do systemu. Zadnou SMS jsem nedostal a vse probehlo v klidu. Jen je divne, ze jsem nedostal zadne leky, nic pri zjisteni pozitivity. V podstate nikdo nic neresil. Koupil jsem Paralen, horkou vanu a za dva dny vse v pohode. V TV tvrdi Kubek, jak lekari peci zachranili tisice zivotu ale ja si o vysledek musel napsat. Ani v odb. miste nerekli co a jak pri pozitivite.

Paralen, horkou vanu a za dva dny vse v pohode
Jakou nemoc jste měl?

Zkrátka vyjímeční lidé nemají s Covidem problém, jiní to mají horší, někteří i zemřou. Je dobře, že Vás Covid netrápil.

jenda22
Covid19. Ta vana byl balzam. Me to pomohlo. Ale pro upresneni, az po probehnuti horecky. Teprve pak ale uplne bylo citit to uvolneni. Jinak obdoba chripky.

Milý Jendo, důležité je, že to máte za sebou a hlavně bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]