Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada injekcí B12

Od: mirek8 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer. Je mi 66 roku. Mám na sobě vyzkoušené a to jsem byl ještě mladý a byl jsem celkově unavený a doktor mi napsal injekce B12 a po aplikaci injekcí jsem se cítil velmi dobře. Ted je doba šíření covidu a doktorka mi řekla abych chodil do ordinace ohledně vyšetření atd co nejméně ohledně covidu. Když bych žádal o injekce B12 tak bude problém. Jaké jsou náhrady volně dostupné místo injekcí v lékárni? Četl jsem o tabletách Topnatur Greem Trio. Jaké máte zkušenosti s tabletami místo injekcí atd? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

max*
hodnocení

1x
Nevim, jak velka je vstrebatelnost B12 z injekce, ale je spousta zpusobu, jak toto prirozene nahradit. Namatkou: kysane zeli, nefiltrovane pivo, vino od malych vinaru(vetsinou nefiltruji na 1 mikron), burcak, kimci, medovina nevarena. Kvasnice, kynute cerstve domaci potraviny a kvalitni zitny chleb zadelavany kvaskem.

hodnocení

0x

Zrovna dneska jsem byl na B12. Za 5 minut jsem odcházel. Domluvil jsem se se sestřičkou emailem, zaťukal, ihned jsem šel dovnitř, vše připraveno a píchla mne.

Když jsem se ptal, zdali něco jiného, nežli píchnou, nic jen injekce do zadečku.

id
hodnocení

0x

Já se dohodla s lékařem, aby mi na B12 poslal recept a v místě bydliště jsem chodila na píchanec k sestřičce v důchodu. To vše soukromě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma b12 injekce

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]