Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nepřišlo objednané zboží?

Od: josefin* odpovědí: 16 změna:

Vzkaz pro paní Janu Gryc Přecechtělovou z Račic č.301 Vyškov. Objednali jsme na vaše Eshopu zboží, které do dnešního dne nedošlo.Nepotvrdila jste nám ani příjem peněz,které jsme na váš účet zaslali.Buďte tak laskava a vše uveďte na správnou míru.Pokud do příštího týdne t.j. 8.12,objednané zboží nedostaneme, vše předáváme orgánům šetřící tyto případy.josefín

Proč nepřišlo objednané zboží?
Proč nepřišlo objednané zboží? #2

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
1. kde je dotaz 2. dal bych si pozor na ochranu osobních udajů 3. řešte vaše 4 stovky s policií 4. nikdy neposílejte nějakému Hejhulovi z Horní Dolní peníze předem, vyvarujete se infarktovému stavu, jako v tomto případě

hodnocení

3x
Proč ti nepřišly hodinky těžko říci. Ale bacha, aby orgány nešetřily tebe. A čtyři stovky četníci řešit nebudou.
Příště kontaktuj přímo patřičnou osobu.

hodnocení

3x

Možná stačilo jen paní Přecechtělovou z Račic bez konkretizace křestním jménem a číslem domu, ale není to žádný zásah do osobních práv, proč by ho měla nějaká 3. nezúčastněná osoba žalovat? Je to jen výzva dlužnici, možná i podvodnici, k plnění, takže klídek! Sledujete některé pořady v TV, např. Černé ovce, kde jsou nespolehlivé firmy, mnohdy i podvodné, i jednotlivci, naprosto konkrétně uváděny? Bylo by seriózní, kdyby pan josetin napsal, jak to dopadlo. Pozdrav všem!

Jméno je správně, obec a adresa rodinného domku s č.301 také /viz katastr nemovitostí/. Pro kritiky: údaje v nahlížení do katastru nemovitostí jsou veřejnou listinou dostupné každému.

josefin*
03.12.21 15:28
hodnocení

Proč nepřišlo objednané zboží? #3
amion

Koukám, že paní má pěkný byznys bez práce. Zajděte s tím na polici, určitě se to bude řešit, když je těch lidí několik. A pozor, i když se jedná o 400kč, policie to řešit bude a musí. Jedná se o podvod, ne o kráděž, u podvodu žádná minimální suma není.

hodnocení

2x

To jste teda nalítla. Bohužel se stále takových najde dost. Ale ktomu zveřejnění adresy, požádala bych admina, aby to odstranil, chodí sem všelijací lidi a někdo by vás mohl napráskat. Tím že jste nám to tu sdělila, stejně nic nevyřešíte.

josefin*
hodnocení

Nám Romům ,nikdo ubližovat nebude.My se nedáme!

hodnocení

2x

Bohužel případů nedodání zboží a stížností je více:

vasestiznosti.cz/...

josefin*
hodnocení

To jsme udělali, ale bohužel , na emaily neodpovídá.

Proč nepřišlo objednané zboží? #4

A proč myslíte, že bude číst Váš vzkaz zrovna tady *sok*? Šance je stejná, jako když to oznámíte na lampárně místního nádraží.

tabletka*

protože to sem kdosi hodil před časem jako nabídku, mám dojem...

hodnocení

0x

Já se k vám s chutí přidám. e obchod Balando. Píšou mi 7.10. S radostí vám oznamujeme, že platba 607 kč dorazila. Č.zakázky 112502. A? A nic. Nic nepřišlo. Pak od pošty, že mám zaplatit clo. Balando nechce ztornovat objednávku, nechce dodat objednané zboží. Dokonce přišlo několik verzí, proč stále nedotrazilo, včetně toho, že mají na dodání 365dní, pak zase, ať urguj na poště. A prd, prd, slavný soude. Podvod jak mraky. *alene* Ož jsem peníze odepsala a mikinu oželela.

Ale "Balando"je přece notoricky známý podvodný e-shop. Tam bych si neobjednala ani jehlu. Vzpomínám si, že tuto neblahou zkušenost jste psala do otázky o AliExpressu, jenomže jste tam neuvedla, o který obchod se jedná a já se tomu tenkrát divila. Oni ale nejsou všichni obchodníci stejní a je třeba si to napřed ověřit. Chápu, že to je pro některé lidi matoucí, protože je to všechno v češtině, ale to je právě to, na co by si měli dávat pozor. Kdybyste si tu mikinu objednala třeba u Wish, kde je to mimochodem také česky, tak byste měla tu mikinu už dávno doma, nebo by Vám vrátili peníze.

kupnisila.cz/...

Tady si přečtěte, co se o tom e - shopu "Balando"píše.

amion

Balando byl už i ve zprávách na nově, že je to podvodný eshop. Nevím, proč s tím někdo něco neudělá a proč tam vůbec lidi nakupují.

josefin*
hodnocení

Informace pro ostatní:Peníze právě přistály na účtu.Bylo ještě řešeno osobním dopisem.josefín

Proč nepřišlo objednané zboží? #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]