Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat … když mi tchyně zakázala mít dítě z jejím synem je to -
Omezování osobní svobody?
Oba jsme dospěli.
Usoudila ze pro něho nejsem “ta pravá” a dala mi roční zákaz počít dítě.
Teror z její strany stále pokračuje a napsala mi “ splnila si překážky “.
Překážky na to aby se přesvědčila o tom ze naše láska je opravdova
a zákaz na to mít dítě. Důkazy mám v sms. I o zákazu i to její ze jsem
“Splnila překážky”. Předem dekuju za odpověď.
19x
Dobrý den. Není to omezování osobní svobody, je to hloupost a celkem i drzost. A pokud Vás terorizuje, ať to s ní vyřídí Váš partner. Zda a s kým počnete dítě je jen vaše věc a Vašeho partnera. Tchýně se to netýká, ta nemá co zakazovat a přikazovat. Snad jste dospělí a svéprávní lidé, ne? Je to váš život, tak si do něho nenechte nikým kecat. Tchýni berte jako nemocného člověka a držte se od ní dál. Svůj život si zařiďte dle svého.
5x
Tak se odstehujte... Já to vidím jinak... Malý byt v něm rodiče chlapa k tomu vy a do toho ještě chcete nějaké děti... Sorry jako já tu tchyni chápu... Chodí do práce stará se navíc ovsechnycleny domácnosti a cdo htoho ještě další děti... to není zivot... Děti si klidně plodte ale až v momentu kdy se ekonomický vzchopite... To znamená když se odstehujte...tchyne je doma...
4x
2x
A váš oficiální partner o vašem nápadu ví?
No, být tchýní, jestli je stav normální, tedy že budoucí zploditel je zároveň současný partner, taky bych se škubal, protože vy moc rozumu nemáte a dítě by beztak musel vychovat někdo jiný, v tom horším případě by zůstalo vám a nic dobrého bych z něj při vaší výchově nečekal.
2x
Pokud o ženě mluvíte jako o tchyni, jistě mezi Vámi a jejím synem proběhla svatba. Jak se tchyně chovala? Chystala dobroty na svatbu, zúčastnila se obřadu i hostiny, chovala se slušně, dala vám svatební dar? Pokud ano a jste manželkou jejího syna, nemá do toho co mluvit.
Děti jsou výsledkem manželství a paní nemůže rozkazovat, zda máte či nemáte počít a kdy. To už je věc manželů. Proto bych se na ni neohlížela a jednala tak, jak to se svým mužem cítíte vy. Jestli dítě chcete a manžel taky, tak do toho!
Jinak byste se měla stydět za to, že odpovídáte sama sobě. To se opravdu nedělá. Pokud už opravdu musíte, postavte se do koupelny před zrcadlo a odpovídejte si tam.
Jaga.
0x
tak s takovou tchýní bych byl raz dva hotovej
...ta by nevěděla, kterýma dveřma přišla nebo by se bála vůbec zavadit o moje číslo v telefonu
aha...tak teď jsi mi to nandal...kdyby byla pravda aspoň jedna informace co jsi napsal...bohudík, není![]()
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.