Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz bo si nevím rady. Minutý týden jsem si koupila zimní boty. V obchodě jsem je vyzkoušela a netlačily mě. Nyní jsem byla v botách delší dobu a začly mě tlačit na boty na kotník. Tak tak jsem dešla domů jak mě kotník od bot bolel. Jen nevím co mám ted dělat zda je můžu vyreklamovat bo v botách nemůžu chodit. Poradtě prosím
Nevím ale s reklamací obuvi bych si nedělal naděje! Šára si koupil asi za 1500 nějaký Pumy nebo Adidas? měl je na noze asi 20 minut a rozbili se - reklamace nebyla uznána,dle slov prodavačk-"Vy jste v nich pouze šel,to jsou běžecké boty,takže nemáte nárok!
To jen tak mimo řeč.Osobně když si kupuju boty,tak si obuji obě a projdu se po prodejně .Pkd je něco špatně,třeba šev jak píší takzkusit reklamu,pokud ne a jsou jen menší tak nechat roztáhnout u ševce nebo je nosit po chvílích doba a rozchodit si je tak!
doplněno 05.12.12 18:41:Oprava: tak zkusit reklamaci! ne takzkusit reklamu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.