Nejste přihlášen/a.
Nechal jsem si udělat důkladný PCR test v nemocnici a dnes odebral certifikát. Řekli mi dnes na obědě v restauraci, že to neplatí jako prokazování se o bezinfekčnosti. Jak je to možné když mi garantovali nejvyšší důvěryhodnost prověření bezinfekčnosti dokonce ještě přesnější než antigenní test? Bylo mi řečeno, že jsou bezinfekční jen očkované, které tam mohou pustit a přitom je tady jasný důkaz, že pan ministr zdravotnictví 3x očkovaný a hlavní hygienička dostali covid. Ti kteří nám dávají příklad jak se chránit.Jak tohle logicky vysvětlit, když v tom nevidím žádnou hlavu ani patu?
Logika v tom nikdy nebyla. Už od začátku. Vzpomeňme důchodce na ranní nákupy od 9:00, pak od 10:00, dále ručně vyráběné roušky, pak roušky chirurgické a dnes pouze respirátory.
Antigení testy, pak PCR, pak očkování.
Opravdu logika zde není a nelze ji hledat. Je to pouze buzerace a bussiness v aktuální situaci s coronavirem. Poláci vzdorují. My si necháme i na hlavu s***t.
Některá opatření mají smysl i pro jiné nemoce (rozestupy), ale většina ho postrádá (lockdown, zákaz vánočních trhů ve venkovním prostředí).
Proč by vládní nařízení musela být logická, nejsou logické ani některé zákony. Žádný test prostě není uznáván jako důkaz o bezinfekčnosti, tak to je a není o čem diskutovat. Podle mě je v tom úmysl dotlačit lidi o očkování.
Ono je pravda, že i očkovaní mohou být pozitivní, ale je jich podstatně méně, mají podstatně lehčí průběh a taky podstatně méně nakažují své okolí. Takže to očkování logiku má, i když nechrání 100%. Myslím, že kdyby nebyl očkovaný nikdo, tak nemocnice už dávno zkolabovaly.
Milan tady ve svém pokročilém věku měl málem poluci, ale:
Není pravda, že nemocnice kolabují.
Je pravda, že se lidi mají donutit k očkování, přičemž to ministerstvo zdravotnictví popírá.
Je pravda, že některým lidem lékaři očkování nedoporučují.
sirokko,
Není pravda, že nemocnice kolabují.*** je pravda, že některé nemocnice jsou na konci možností a sil
Je pravda, že se lidi mají donutit k očkování, přičemž to ministerstvo zdravotnictví popírá.*** ministerstvo to nepopírá a stále slyším, že se musí lidi donutit k očkování. Alespoň pan Babiš to sdělůil mnohokrát.
Je pravda, že některým lidem lékaři očkování nedoporučují.***Ano, to je naprostá pravda a nikdo to nepopírá.
Všichni "zoufalci" si s logikou nevystačí.Chce to studium vzniku infekce virem a jeho množení.Je to vše poněkud složitější.V zásadě virus chemicky reaguje s jádrem napadené buňky a změní její DNA,přeprogramuje je.Tím se buňka poškodí.Protože místo jádra vznikne velký polymer proteinů,ten ztrácí stabilitu a celá spirála se rozpadne na dva i více částí,které se stanou dceřřinou kombinací DNA.Proto se většinou tyto produkty liší od původního viru.Pokud se virus zdrží v organizmu déle,vznikne více kombinací.A máme OMIKRON.
Přemýšlejte.Očkovaný jedinec sice virus napadne,ale nemůže přeprogramovat mnoho buněk.Projev infekce je nejasný,nevytvoří se spirály virových jednotek.proto je očkovaný také méně infekční.Také se virus nemůže tolik měnit.Prostě - kdo je zodpovědný,očkuj se.
JABRAKA
Ti s protilátkami vašich hodnot ale roznáší covid přesně stejně jako očkovaní, nikde není psáno, že jste vy nedávno neprodělala další infekci. Takže neprskejte na očkované, oni za váš stav fakt nemůžou. Tak si nedošlapujte na nikoho, my, co jsme dosud covid neměli bychom mohli říkat, že je to díky tomu, že nejsme čuňata.
Mě nic nutit nemuseli, mám svůj rozum a na očkování jsem čekal, kdy už budu na jaře konečně smět jít, abych se konečně mohl aspoň trochu chránit před popíračema.
O těch neurologických problémech ti asi neřekl žádný doktor, ale facebook, že jo?Když je u vás antivaxerů vir zlikvidován už na sliznici, tak proč ho dostáváte opakovaně?
A proč máš míň protilátek než já, přece na to spoléháte, že si nakažením vybudujete pořádnou ochranu, ty kompletnější imunito.
S těma protilátkama je to kus od kusu. Já měl čtvrt roku po prodělání nákazy protilátky cca 10, tzn. jako bych žádnou nákazu nikdy neprodělal.
jaj, až budeš chtít něco svádět na wikipedii, tak si to v ní nejdřív pořádně přečti, ať sem zase nepíšeš blbosti.
kami123: Z hlediska lékařského zaručeně lehký. Neměl jsem ani vysoké teploty, ani zápal plic, ani nic jiného. Z hlediska sujektivního vnímání to byly tak 3 chřipky v jednom (ne najednou, ale postupně). Únava, zimnice, bolesti kdečeho v takových "atakách". Třetí den jsem vstal, naprosto OK, uklidil, umyl nádobí, uvařil, uvedl kuchyň zpátky do pořádku a pak mě to znova sejmulo se stejnou intenzitou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.