Nejste přihlášen/a.
Prosím zde vážené rádce, byl jste někdo v nedávné době v Bruselu?
Mám dvě vnučky 9 a 15 let, ta starší chodí do gymnázia, chtěla bych se s nima podívat co ten Brusel je vlastně zač. Jely bysme letadlem v srpnu v pondělí, a vrátily bysme se ve čtvrtek. Mluvím anglicky hovorově. Prosím vás, protože už nemůžu lítat po památkách z jednoho konce na druhý pěšky, potřebovala bych, kdyby jste mi někdo doporučil nějaký dobrý hotýlek v centru kde je všechno co chceme vidět, také chceme vidět to Evropské centrum. Mám se na to vydat, mám hůl, nebo ne, peníze mám, ale ne zase abych utrácela miliony. Předem děkuju za vaše odpovědi.
Milá bab,
nepíšete, z jakého jste města. U nás v Teplicích funguje vedle mě v práci firma Condor, která prodává letenky. Mimo jiné také zajišťuje rezervaci hotelů přímo na místě. Kolegyňka od nich byla ve Vídni, našli jí super hotel v centru za velmi slušné penízky.
Určitě nějaká podobná firma bude i u Vás, za zeptání nic nedáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.