Nejste přihlášen/a.
Zdravím vážení,zdá se to neuvěřitelné,ale chci si vyměnit tkaničky u bot,za nové i barevné,jak je vidno na webových stránkách obuvi,ale nesmějte se nejsou.Jsou na samostatných eshopech.no ne...U vietnamců jsou krátké a černé/bílé.Přece si nebudu nechat posílat jen tkaničky,PPL kou...díky za rady.
Ano, objevila jste Ameriku..
Již delší dobu nejsou kvalitní tkaničky běžně v obchodech "na pultu" a musí se objednávat.
Pravda je, že tkaničky (kvalitní)¨mají zpravidla větší životnost, než dnešní boty. To bude tedy asi to, proč se samostatné kvalitní tkaničky moc neprodávají (nikdo je nechce držet skladem).
Jsou ale sportovní boty, se kterými jsou v krabici dvoje či troje náhradní tkaničky různých barev (tenisové boty Lotto například).
Také jsem se prala s nehezkými rozvazujícími tkaničkami. Byla jsem donucena si je objednat a nelituji stovky za poštovné. Jde o tkaničky Free-lace, jsou v různých barvách a opravdu se nerozvazují. Navíc jsem si objednala knoty do svíček a padákové lano. Mrkněte sem odetkashop.cz/...
Ano , opravdu to problém je... Teď nebudu mluvit o barevných , to nevím, ale vím, že on-line se mi podařilo několikrát koupit tkaničky úplně netuctové v Daichmanu a to konkrétně v Brně na Řípské... Jestli takový výběr mají třeba v Daichmanu jiném nevím... Ale všude jinde kde jsem se ptal kroutili hlavou...
Jsem se bála otázky,ale díky,že nejsem sama,co to zjistil,např.světlé tkaničky po vyprání nejsou už nic moc krásné a líbí se mi i odlišné od barvy obuvy.Ano, měla jsem také tuto vymoženost u jedné zásilky obuvy s tkaničkami +,ale byly úzké,a vracela jsem je zpět bohužel...zn.pátrání po tkaničkách pokračuje
Pro liska5 ...paní profesorko,máte recht...chyby nedělávám,ale vězte ty tkaničky mě distrahovaly :-/
Nahoře v zadání mám "obuvi " ...také mně vadí chyby,ale na soc.sítích prý se to neřeší /říkal syn/
Váš syn nemá naprosto pravdu, že na chybách nezáleží. Ten písemný projev prozrazuje inteligenci pisatele. Jenže mladí ve velké většině českým jazykem pohrdají a mrší ho nejméně polovinou anglických slov. Zbytečně, výrazy máme snad pro všechno. Třeba i pro ten přiblblý "lookdown", o kterém se teď všude píše.
Každý z nás někdy udělá chybu, já taky. Právě nedávno na Poradně a nestihla jsem to už opravit. Lidi, mě byla hanba...
Takže syn naprosto pravdu nemá. Písemný projev mladých často ukazuje absenci pravidel českého jazyka a často na absenci inteligence vůbec. Jaga.
Stačilo by být vedoucím nějaké firmy - dostala bych do rukou 2 životopisy zájemců o zaměstnání. Jeden napsaný dobrou češtinou. Druhý s chybami, hrubkami. Není třeba se ptát, kterému uchazeči bych dala přednost.
souhlas s jaguškou a liškou5... i já jsem zájemce o zaměstnání v prvním výběru třídila podle úpravy a chyb v životopisech a motivačních dopisech. Nejvíc mi vadí, když někdo udělá hrubku (nebo víc) a je-li na to poukázáno, ohradí se, že nejsme v hodině češtiny... ne, to nejsme, ale ani pokladní v supermarketu v kase není v hodině matematiky, že? Takže co?
U nás v obuvi byly na jaře, dokonce v tónu nových bot. Za "pouhých 70Kč". Umělohmotné se rozvazovaly, výměna byla za bavlněné. Kamenný obchod je už zrušený, byly to Ara nebo Rieker, něco spíš zdravotního.
Vypadá to úspěšně na Baťu bata.cz/... Moc barev nenabízí.
Nebo Stoklasa stoklasa.cz/... stoklasa.cz/... stoklasa.cz/...
Internet: shopalike.cz/...
Podařilo se mi vyhledat nejlevnější tkaničky DrGrepl/Presto ze Zlína i za 11,-kč ...např na Armi Tkaničky - Army s/...,ale i jiné prodejce i od výrobce přímo ...díky všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.