Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zebra

Od: hell006 odpovědí: 12 změna:
chtela bych se vas zeptat na jednu vec
vsimla jsem si ze jakoby tesne pod prsem je takova kost asi nejake zebro(hrudnik) a kdyz na tu kost jakoby zatlacim tak me to boli nejak jako kdybyste meli modrinu( ale jinak to vubec neboli naj kdyz na to zatlacim) tal jsem se vas chtela zeptat coby to mohlo byt ( premyslela jsem jestli bylo nemohlo byt nejak narazeme nebo tak neco) predem dekuju

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dfte
hodnocení

2x
Nová podprsenka?
liska5

No jo. I ta prsa v tomto věku těžknou. A jestli má slečna málo pevná záda, tak se váhový rozdíl může promítnout i do žebra. Ale zdá se, že je dost hubená, a tady nemusí být příčina. To spíš ten tlak podprsenky, jako takové, na podkoží...

dfte
To jsem myslela, že jí možná tlačí kostice dole do žebra.

liska5
hodnocení

0x

Věk? Nemoci? Stravování? Nemáte zažívací potíže? Pod prsama na žebrech jsou body, které jsou citlivé, když je problém s trávením, nejspíš přetížený žlučník, játra. Jsou to akupresurní body. Stejně tak jsou citlivé spánky při těchto problémech. . Zkuste lehce místa rozmasírovat, ale hlavně změnu stravování.

hell006
hodnocení

je mi 15, nemoci zadne a stravovani mi neprijde nejak nezvykle tak nevim jinak prejde to samo a za jak dlouho nevite?
id

Napiš tvůj jídelníček a co a kolik vypiješ. Pak teprve druhý může zhodnotit, zda tvůj jídelníček je v pořádku,

hell006
hodnocení

jak rikam jim tak jak cely zivot jen je pravda ze v poslesdi dobe jsem na to nebyla uplne psychicky dobre takze jsem trosku min jedla a taky moc v posledni dobe nepiju

hodnocení

0x
Když to bolí, proč si to mačkáš?
Neboj, zlomené žebro nebo poškozený mezižeberní svaly bys sakra poznala. To bolí fest a trvá třeba 6 neděl než to přejde. Takže to nic extra nebude.

liska5
hodnocení

0x

Tělo má samouzdravovací schopnosti, jen mu musíme udělat podmínky zdravou životosprávou. To není jen strava, dostatek tekutin, ale i pohyb na čerstvém vzduchu, spánek, zklidnění, pravidelný režim, spokojenost..

Kolik vážíš a měříš?

Ke stravě: Snídat! Nevynechávat snídaně. A ty raději nesladké. Po sladkých je brzo hlad. Zařadit více zeleniny. Pokaždé nějakou zeleninku k masu, rybám, sýrům, vajíčkám, šunce,..Čerstvé saláty. Cereálie /vločky, pohanka, kroupy, jáhly/, ryby, ořechy, mandle, klíčky. Ovoce ne hned po jídle, ale zvlášť. Jíst pravidelně, pít dost- též mezi jídly- a ideálně vodu s troškou citronu..

Být jen na mléčné stravě, je taky chyba. Pak máš málo železa, tím pádem málo krvinek, únavu a horší pleť/akné/.

Omezit průmyslově vyráběné potraviny, co mají Éčka, konzervanty, barviva, tukové polevy, levné uzeniny, trvanlivé majonézové saláty, laciné čokoládky a sladké tyčinky. Omezit smažená a těžká jídla, chipsy, barevné limonády.

hell006
hodnocení

no merim nejak 167 a vazim nejak 48 kg ale spis sem si myslela ze to je jen nejak pohmozdene protoze to boli spis jako modrina ale nevim
liska5

Jestli ses udeřila, klidně to může být pohmožděné. Ale tu životosprávu dodržuj.

hell006
hodnocení

ja si prave nevybavuju ze bych se uderila tak nevim ale jinak dekuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]