Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule na rameni po ockovani (ne na covid)

Od: anetaa odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mam problem. Asi pred pul rokem jsem byla na ockovani proti rakovine delozniho cipku (zeny vi co to je) jinak je mi 13. Po tom ockovani se mi na rameni udelala takova mala boulicka a kdyz si na ni sahnu tak citim jako kdyby tam neco bylo. Proste jde to tam citit. Mate s tim uz nejake zkusenosti? Docela se bojim protoze to porad nemizi :((

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Po tak dlouhé době to je divné.
Zajdi si k lékaři, ostatně tam už jsi měla být dávno.

hodnocení

1x

Zdravím. Ukaž to mámě a prober tento problém s ní. Bude to rychlejší a pro Tebe uklidňující řešení než s cizími lidmi na netu.

hodnocení

0x

Neboj se dopředu, bude to nějaká zatvrdlinka, ale bude lepší, když to uvidí lékař. Aspoň ti poradí, co s tím.

liska5
hodnocení

0x

Může to být jen taková vazivová jizvička v podkoží. Jak je to velké?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]