Nejste přihlášen/a.
když píšu žádost o nabídku zaměstnání do nějaké firmy, je blbé tam specifikovat své požadavky například směnnost apod.?
Děkuji
0x
Já se nestačím divit, jak je dneska všechno jinak. Takže jestliže tomu dobře rozumím, Vy chcete od někoho aby Vás zaměstnal a také samozřejmě i platil, ale požadavky za jakých podmínek se uráčíte u něho pracovat, budete klást Vy.
Já jsem měla kdysi malý krejčovský salon, ale teda kdyby mi tam přišla švadlena, začala by mi ona diktovat své požadavky a podmínky, za kterých by se uráčila usednout za šicí stroj, tak se neudržím smíchy. ![]()
suzymon - Víte, ona doba pokročila a ne každý se sebou nechá vytírat zem. Já se nikde klanět a poklonkovat nehodlám. Zaměstnavatel má své požadavky a já taky a buď se dohodnem nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.