Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o zaměstnání

Od: adam106 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
když píšu žádost o nabídku zaměstnání do nějaké firmy, je blbé tam specifikovat své požadavky například směnnost apod.?
Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

5x

Pro vás je důležité dostat se do užšího výběru a hned v žádosti si klást požadavky vám spíše ublíží než pomohou. Své požadavky si nechte na osobní pohovo, pokud se tam vůbec dostanete.

spu
hodnocení

3x

Není, naopak je dobré hned na začátku si jasně říci co kdo požaduje.

hodnocení

1x

Pokud se jedná o běžné pracovní pozice, tak si myslím, že to problém není... Naopak se situace zjednoduší ...

hodnocení

0x

Já se nestačím divit, jak je dneska všechno jinak. Takže jestliže tomu dobře rozumím, Vy chcete od někoho aby Vás zaměstnal a také samozřejmě i platil, ale požadavky za jakých podmínek se uráčíte u něho pracovat, budete klást Vy. *co* Já jsem měla kdysi malý krejčovský salon, ale teda kdyby mi tam přišla švadlena, začala by mi ona diktovat své požadavky a podmínky, za kterých by se uráčila usednout za šicí stroj, tak se neudržím smíchy. :-D

adam106
hodnocení

Takhle, je to firma s +- 700 zaměstnanci. A na svých stránkách mají kolem cca 20 nabídek zaměstnání a neuvádí u nich směnnost. A píšou ta napíšu e-mail v případě že jsem nenašel vhodnou pozici a nebo mám nějaké otázky.
spu

suzymon - Víte, ona doba pokročila a ne každý se sebou nechá vytírat zem. Já se nikde klanět a poklonkovat nehodlám. Zaměstnavatel má své požadavky a já taky a buď se dohodnem nebo ne.

Adame, tak když to oni sami píší na svých stránkách, tak na tom není nic špatného, ani blbého, když tam o těch směnách napíšete dotaz.

hodnocení

0x
Ja to řešil tak že sem poslal normalní životopis a když sem se dostal do výběrového řízení tak tam sem při pohovoru specifikoval své požadavky
Dost de o to jestli práci opravdu nutně potřebujete či ne
Pokud ji potřebujete tak si moc klast požadavky nepude pokud chcete aby vas přijali

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]