Nejste přihlášen/a.
Někde na netu jsem četl že kousání nehtl zpomaluje růst do výšky, myslíte si že je to pravda? Čím se dá růst zrychlit?
libiko. Kousání nehtů OPRAVDU nemá žádný vliv na výšku člověka. A čím se dá růst zrychlit? V odůvodněných případech tohle TROŠKU umí lékaři. Ale dělá se to opravdu jen ve vyjímečných případech. To, jak bude člověk jednou vysoký se rozhodne v okamžiku, kdy je počat. Postě to máš v genech. S Výškou opravdu Ty sám nic neuděláš. Je třeba se naučit žít sám se sebou. Smířit se s věcmi, které nezměníš a netrápit se kvůli nim.
No z té otázky spíš cítím to, že si koušete nehty a někdo, třeba rodiče, vám řekli že neporostete. Mě zas rodiče řekli, že když budu jíst hezky polívky, tak mi narostou prsa. Zajímavé bylo, že bráchovi řekli, že když bude jíst polévky, tak mu narostou vousy.
Ještě že to ta polévka neotočila.
Jinak růst bych nezrychlovala. Bráška tohle zažil v jeho cca 16ti letech. Pořád nic a někdy v tom věku se prudce vytáhnul do výšky. Pamatuji si, jak v noci seděl na posteli a houpal se, kýval, jak moc ho bolela záda.
Okusování nehtů - onychofagie - patří mezi obsedantně-kompulzívní poruchy. S růstem to nemá pranic společného ( sancta simplicita, jak tě taková blbost vůbec mohla napadnout?)
Ovšem některé zdejší odpovědi by zasluhovaly potrestat za šíření bludů. Zejména ta učitelka, to se ještě chlubí tím, že dětem lže, jako když tiskne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.