Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena malého rybníku

Od: clintea odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, velice rád bych Vás požádal o radu týkající se koupě malého rybníka. Poraďte mi prosím, jakou cenu nabídnout za m2 rybníčka. Jeho celkový rozměr je asi 800 M2. Nachází se asi kilometr za vesnicí. Je silně zabahněný, s konstantní hloubkou asi 1 m. Přítok je slabý. Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Záleží, jestli potřebují prodat nebo ne. Pokud nepotřebují prodat, tak je 50 Kč za metr zcela směšná cena. Tuto nabídku bych použil na zátop do krbu.

jabraka*
hodnocení

0x

Pravděpodobně najde uplatnění funkce "trhu".Nabídka je ovlivněna poptávkou.

clintea
hodnocení

To jistě ano. Ale zajímala by mě alespoň přibližná cena, za m2 takovéto vodní plochy.

petrwoods
hodnocení

0x
Letmým pohledem na net - nabídkové ceny vodních ploch se pohybují od desetikorun za m2 až po stokoruny za m2. Takže vám bez místních znalostí a atraktivity konkrétní plochy asi nikdo cenu neurčí. Našel jsem cenu 10 korun za metr i cenu přes 1000 korun za metr - tak si vyberte.

hodnocení

0x
Jak rád bych měl vlastní rybník..to mi věřte.Trochu vám závidím.. ikdyž ho zatím nemáte..A víte jistě, že bude na prodej? Kde se zhruba nachází? Lokalita má na cenu velký vliv..
clintea
hodnocení

Majitelem je vedlejší zemědělské družstvo, na které se obrátím s žádostí o koupi. Nachází se na samotě, mezi lesy a loukami, asi kilometr za naší vesnicí.

Aha..ale stejně to nic moc neříká..Tady vám asi neporadíme.. Rozhodující bude jejich požadavek.. myslím, že nabízet můžete vpodstatě cokoliv,ale až poté,co oni vyřknou svoji cenu.A pak až možná licitovat.. ikdyž to by se mohli "šprajcnout"a poslat vás pryč
clintea
hodnocení

Jistě, vičkám až oni vyřknou vlastní cenu. Jen pro představu, ceny se opravdu pohybují od 10 Kč za m2, až po 1000 Kč. Toto je opravdu řekněme, v té nejnižší kvalitě vodní plochy. Řekněme, že bych svoji maximální cenu dal 50 Kč za 1 m2.

Váš příspěvek - okamžitě mi vytanula v mysli písnička:

...vy jste nám tu VIČKU i tu čočovičku vypásli. *smich2*

Promiňte, nemohla jsem se udržet. Jaga.

jirib
100.tis.až milión...
Ale pokuď nekrachují,tak neprodají...
Nezapomeňte na odhad a zaměření pozemku...
Nabídkou 50kč za metr se nebudou ani zabývat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]