Nejste přihlášen/a.
Bydlela jsem na Švehlově koleji, nyní s přítelem na bytě. Šbehlova kolej je super, kde i něco zažiješ Švehlova kolej není o tom, že platíš za vnitřek, ale platíš za lokalitu, kde se nachází (Praha3, Žižkov). Máš všechno velmi blízko, prostě super. Ale vnitřek té koleji není nějak moc luxusní nebo něco. Jsou tam společné sprchy, záchody, kuchyňky. Třeba ty sprchy se mi moc nelíbí, nejsou úplně v tom stavu (na 1. až 3. patře se to dá, ale výš už se mi to nelíbí). Ale zase se více seznámíš a taaak. Samozřejmě je tam i klub, pořádají se akce a tak. Na FB se přidej do skupiny Švehlovka, zjistíš tam víc, někteří tam už pokládali stejný dotaz jako ty tady, tak si pak můžeš přečíst jejich odezvy. Z mé strany doporučuji Švehlovku, jestli jsi medic 1. nebo 3. LF UK, budeš to mít opravdu kousek cesty do školy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.