Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dokáže mi někdo vysvětlit, proč si některá individua myslí, že je hrozné nosit ponožky v sandálích? Myslím, že na tom není nic špatného, ale pokud ano, tak bych rád zjistil odpověď. Žádná relevantní mě nenapadá.
Napadl mě možná tak zápach z ponožek při pocení nohou, ale ty nohy by zapáchaly i bez nošení stejně ). Takže jestli někdo ví důvod, tak sem s ním.
PS: Děkuji za odpověď, už sem se s takovou kritikou setkal několikrát.
Odjakživa nosím fusekle do sandálů. Nesnesu pásky na holou nohu a nelepí se mi chodidlo na botu. Možná nevypadám in, ale je mi pohodlnějc.
vzhledově je to podle mě děsné ,ale pokud ten dotyčný má pohodlí a nemá spařené nohy tak proč ne?
Co je na tom vzhledově děsného? Lepší pohled na ponožky, než na upocené špinavé a křivé prsty. Bléééééééééééééééé...
nevím já nikomu nohy tak moc nesleduju ale ponožky v sandálích nebo lodičkách mě bijou do očí
ale to je každýho názor a věc
Řekněte mi, pánové, když dáváte tak jednoznačně přednost pohodlí, a prdíte na to co si o vás kdo myslí, proč se v parném létě obtěžujete v kalhotech. Proč nechodíte venku jen tak, nahatí? (respektive v bavlněných slipech- aby se vám spocené koule nelepily na stehna)
Dle mého názora jsou individua ti, kdo nosí v sandálech ponožky. Nejlépe ještě bílé vytažené do pulky lýtek a s otlačenými koly na kůži.
Dle mého názoru jsou INDIVIDUA ti, kteří soudí člověka podle toho, co má na sobě. Raději se budu bavit s člověkem, který má PRÁZDNO v hlavě, co se týká mody, než s člověkem, který je v modě IN, ale jinak je naprosto OUT ( nebo-li BLB)
Ale pořád mi nějak nedochází proč je to špatně? Pokud by se to nelíbilo např. jen pár lidem tak je to normální jako s ostatními věcmi ale když si myslí např. 1% populace, že je to nevkusné tak to musí mít nějaký důvod ne?
To je jako když někdo nosí klobouček místo kšiltovky nebo tílko místo trička s krátkým rukávem ... *WALL*
Pár VIP osobností prohlásilo do rádia a televize, že je to škaredé a tuto přiblblou myšlenku převzalo pár lidí. Je to fakt přiblblé! Jsou věci, které jsou opravdu nehezké, třeba prázdná hlava a nikomu to neva.
rickymartin. Tohle je pouze diktát mody. Kašli na něj . Kdysi bily v modě bílý ponožky i do obleku
. No a dnes v tom budeš za blbce. Jestli Ti vyhovují ponožky, tak je klidně nos. Jak tady někdo trefně poznamenal, holt jsi v modě předběhl dobu. Takže ostatní si z Tebe můžou vzít vzor
Já bych to taky neřešila. Člověk, který na tohle poukáže tak evidentně nemá nic lepšího na starosti. A takový typ si najde něco vždycky. Takže když sundáte ponožky, pozastaví se třeba nad zapínáním na kalhotech. Pro mě by třeba ponožky v sandálech byly dobrým řešením, jak schovat ošklivé, tmavě modré prasklé žilky.
Jenže naopak bez ponožek je mi menší vedro. Proto chodím bez. A u chlapů koukám úplně jinam, než na sandály.
Důvodů pro i proti jste tu napsali hodně... ale jen jeden se trefil skoro na 100 %... pod ponožkama není vidět špinavé nohy... ne zaprášené a zpocené... špinavé!
Dobry den
No ponozky v sandalich jsou lidem trnem v oku mozna prave proto, ze kdyz uz mam sandaly a krasne mi vetra vitr chodidla, ponozky jsou na obtiz... Mozna je to spojeno i s urcitou "lehkovaznosti", nicmene je na kazdem cloveku jak se obleka.. Sam za sebe vsak rikam, je mi pohodlne nosit zabky nebo sandosky bez ponozek..
Pokud se lide umi oblekat vkusne, tak i takove ponozky v sandalich muzou byt hezke, hlavni je, aby nositel mel to spravne v hlave!
pa Camelot
doplněno 05.07.10 11:11:Jeste doplnim, ono je treba rozlisovat deruhy sandalu. Jsou i takove, kde ponozky mit nemuzete, ponevac maji uzky pruh tkaniny /kuze/ ktery se vklada mezi prsty nohou, to s ponozkami pujde spatne. Jsou i takove sandaly, ktere jsou uplnou uzavrenou obuvi, maji pouze otvory na nartu, do takovych samozrejme ponozky, ono zalezi hodne na situaci. Pro me pohodli nosim zabky, obcas uplne otevreny sandal, pripadne "Kristusky" a v tom pripade vzdy bez ponozek, pa Camelot
Já osobně nosím do sandálí ty krátké ponožky ke kotníku a myslím si že je zcela neslušné přijít třeba někam na pohovor bez ponožek s holýma nohama.
Pouze názor: ponožky z estetického hlediska hnus, z praktického hlediska ano, ale jsem tolerantní, takže ať si každý nosí co chce (jiná je vc přitažlivosti, radši křivé prsty než ponožky...) . Osobně chodím v pantoflích od tamana za 60,- celoročně bez ponožek (jsem magor, takže na kratší vzdálenosti i ve sněhu). Díky této nekvalitní obuvi jsem se přirozenou cestou zbavil plísně...
Plně sdílím názor, že je to každého věc a rád si ponožky obléknu (i když se to manželce nelíbí, chlap s ponožkama v sandálech prý vypadá jako lojza). V autě při zapnuté klimatizaci je to příjemnější a v kanceláři také. Snad jediná poznámka - dost záleží na barvě ponožek, tmavé vypadají dost hrozně.
Zdravím
Myšák
Móda velí, ponožky do sandálků, lodiček, balerínek i do kotníčkových bot! Ale... Ještě nedávno jsme slyšely ze všech stran, že ponožky do otevřených bot nepatří! Tak jak? Máme se skutečně podřizovat módnímu diktátu za každou cenu?
Datum publikace článkuMódní návrháři jsou ve svém živlu, milují změny. A každý z nich tuto "módu" pojmul po svém _ jedni pro nás mají vzorované silonové ponožky, druzí silnější ponožky (ve kterých jsme trávily tuhou zimu) a třetí zase podkolenky, ve kterých honí fotbalové mužstvo míč po hřišti. Hollywoodské hvězdy, módní blogerky a všichni, kteří módu sledují, natahují ponožky. Proč ale lidé, kteří se chlubí svým smyslem pro styl, jeden den ponožky zatracují, aby je druhý den vynesli do nebe?
Čeští pánové jsou "trendy" už dávnoPočkejme si na to, jak se tento trend uchytí u nás. V Čechách mají totiž ponožky v sandálech obzvlášť silnou tradici. Dlouhá léta jsme se smály postarším pánům, kteří v sandálech neesteticky ukazovali zaprané "fusekle" (nedej bože ještě s dírou na palci). Budeme tento trend i přesto nosit?
Bráno z druhého úhlu pohledu, jsou případy, kdy tento trend může vypadat poměrně dobře. Jde jen o to, jak ho uchopíme. Bez citu pro módu se přitom neobejdeme.
Ponožky jsou IN, ale jen pro někoho!Na tomto příkladě je krásně vidět, jak je móda pomíjivá. Berme proto módní trendy na vědomí, ale vezměme si z nich jen to, co se nám opravdu (!) líbí. Nosit něco jen proto, že je to IN, je nesmysl. A naopak _ líbí-li se nám kombinace, za kterou se nám ostatní smějí, nenechme se odradit. Vždyť kdo ví, jestli právě my nevytvoříme nový trend...
Jana Finferlová
Jana Finferlová
Ach jo, poradna :D Dneska jsem měla den, kdy jsem se lidem dívala po nohách. (občas) Uvízla v hlavě mi tato otázka.
Takže. Ve vlaku jsem viděla starší paní, měla páskové bílé sandály na klínku a v nich černé ponožky. Dívala jsem se a nijak mě to nerušila, naopak zvýraznila hezké boty.
Pak jsem ale viděla jinou ženu, cca kolem 45let, namalovaná, načesaná, hezký bílý svetřík, béžové kalhoty. Taková dáma. Pak ale šok. V černých páskových botkách na vyšším podpatku měla růžové ponožky! Šílenost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.