Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám u přítelkyně stále šanci nebo si nemám dělat naděje?

Od: jff odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, s přítelkyní jsme se poznali před tímhle létem. Po jejím rozchodu s přítelem který ji jen ubližoval a trápil ani nevím jak dlouho měla pauzu od vztahu s ním. Ale když jsme se poprvé viděli oba jsme měli pocit jakoby jsme se znali už několik let, nikdy jsme si oba s nikym takhle nerozuměli. Asi po 2-3 týdnech jsme si prostě uvědomili že chceme být spolu.

Vše bylo krásne minimálně ty 3 měsíce to bylo úžasné, přítelkyně pak začla mít zdravotní potíže a psychika se trošku zhoršila. Já ji ve všem podporoval, ikdyž měla špatné chvilky snažil jsem se být silný a vždy ji uklidnit a pomoct. Nakonec přišel covid a oba jsme museli do karantény. Ještě na zacatku karanteny jsme si rikali jak to bez sebe nezvladneme, pred karantenou jsme planovali že spolu začneme bydlet že to tak bude nejlepší jelikož bez sebe nedokážeme být pomalu ani den. Plánovali jsme Vánoce silvestr, její narozeniny a nakonec mi ke konci karantény napsala že prostě potřebuje čas, přes zprávu jsem to moc nechápal a neváhal jsem a vyrazil za ní hned po karanténě. Vše jsme si vyříkali vkldiu zprva byla zaskočená protože nevěděla že přijedu. Ale vysvětlila mi to tak že prostě teď potřebuje čas, že to na ni bylo asi všechno rychlé. Ale že bude ráda když se budeme normálně bavit ( viz že se uvidime i na Vánoce, narozeniny, že klidně můžu prijet k nim jak budu chtít) dále mi řekla že neví ale jak dlouho prostě bude mít potřebu být sama že neví jestli to bude půl roku nebo dva měsíce. Ale že jsem úžasnej kluk a nechce o mě a moji rodinu přijít jen že prý v ní aktuálně není láska. Že ale neříká že to prostě nepujde mezi nama po tom až nebude mít potřebu být sama.

Chtěl jsem se tedy ujistit jestli mám šanci. Protože stále věřím že k sobě patříme a opravdu na ní šlo vidět že ji na mě záleží. Přítelkyni nekontaktuji, a čekám každou vteřinou. 14. má narozeniny a domluvili jsme se že jí přijedu popřát. Prosím o názor a nějakou radu jestli vše dělám dobře.
Všem předem mockrát děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Já mam pocit že ona necítí že byste měli k sobě patřit a osobně bych si zbytečný naděje moc nedělal
Navíc jestli má jak píšeš psychycký problémy tak od takový ženský utíkej a nezastavuj se věř že život s takovou se brzo stává nesnesitelným a jak říká klasik : pro jedno kvítí slunce nesvítí

xenofob
hodnocení

3x

já mám pocit že žádnou šanci nemáš, ty jí neposloucháš a nevnímáš to, co ti sděluje...dostal jsi odpoveď, o které pochybuješ...najdi si někoho, komu budeš věřit

hodnocení

1x

Co to jsou, ty její psychycké problémy. Nemáš je i ty, nebo dokonce jenom ty? Připadá mi, že neúspěšně žadoníš o její přízeň a ona na to není zvědavá a spíš ji to obtěžuje. Pokud s tebou bude být, ozve se sama.

hodnocení

0x

Dobrý den. Ona s Vámi nechce mít vztah. Pokud chcete být jen kamarád tak za ní jezděte dál. Pokud ale doufáte v něco víc, budete asi zklamaný. City se nedají vynutit a láska je touha po tom druhém. Vídat se s ním, trávit s ním čas atd..Ona to tak prostě necítí a Vy se jí budete vnucovat a doufat...Zbytečně ztrácíte čas. Žijte si svůj život a jí nechte, ať si žije ten svůj, bez Vás. Ať si dá svojí psychiku do pořádku a ujasní si co vlastně sama chce.

liska5
hodnocení

0x

Člověka hned nepoznáš. Časem pochopila, že to s Tebou nepůjde. Něco jí na Tobě nesedne a to zchladilo její city. I ta absolutní jistota vztah přidusí. Přemýšlej o svém chování. jestli ses na ni příliš nenavěšel? Pak zákonitě bude couvat. Naznačuje Ti, že o Tebe nestojí. Vezmi to, jak to je, sbal se, a už se jí neozývej. Věnuj se teď hodně svým zájmům.

tak
hodnocení

0x

Když jste si zprvu spolu hodně rozuměli, vy jste jí nic neprovedl, naopak jste jí nadmíru projevoval sympatie a zájem o ni, tak by neměla mít důvod proti vám změnit svůj názor. Ale jestli ho změnila a chová se jak se chová, tak to ten zájem z její strany pominul z nějakého jiného důvodu. Třeba poznala jiného, nebo něco v tom prostě bude. Asi vám taktně dává najevo,aby jste to pochopil,že spolu nebudete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]