Nejste přihlášen/a.
Po registraci je nutný počáteční vklad - to se mi nějak nějak nezdá.
LIFE COUNCIL:
tak jakmile někdo chce POČÁTEČNÍ VKLAD, tak je DŮKAZ toho, že VÁS čekají VYSOKÉ ZISKY.
Jen si musíte postavit čekárnu a do ní si koupit hodně pohodlné kanape. Neuškodí u kanape mít hodně velkou knihovnu, nejlépe s učebnicemi ekonomie. To studování a poznání bude tím Vaším ziskem.
Good luck, investment friend
Tak první, co se mi nezdá je hned ta úvodní fotka. Dívky měly být zadrženy na letišti Václava Havla v Praze českými policisty - proč mají na autě nápis POLICJA?
Také se divím, že se ještě někdo na něco takového nechá nachytat. Zvlášť když je ten odkaz úplně jinam, než na stránky "Aktuálně.cz".
...mimochodem - i o těch pravých stránkách "Aktuálně.cz" si myslím své (a nic lichotivého to není).
Pokud odkaz místo na ČEZ vede kamsi na nějaké el-keitaro.space, musím se zaregistrovat (dát jim svoje jméno, příjmení, email a telefon) pro zjištění jakýchkoli informací o společnosti včetně kontaktu na ní, a navíc se tam vyskytuje kombinace češtiny s polštinou tak to moc důvěry nebudí, ne?
Nejlepší je dole ta diskuze, je tam fotka s jménem Tomáš. U ní je text - Dobrý den, jmenuji se Nicolas. jsem oficiáním zástupcem platformy ČEZ-Active
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.