Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není to něco jako letadlo

Od: slavo® odpovědí: 9 změna:

Po registraci je nutný počáteční vklad - to se mi nějak nějak nezdá.

cez-cz.web.app/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bz*
hodnocení

1x

LIFE COUNCIL:

tak jakmile někdo chce POČÁTEČNÍ VKLAD, tak je DŮKAZ toho, že VÁS čekají VYSOKÉ ZISKY.

Jen si musíte postavit čekárnu a do ní si koupit hodně pohodlné kanape. Neuškodí u kanape mít hodně velkou knihovnu, nejlépe s učebnicemi ekonomie. To studování a poznání bude tím Vaším ziskem.

Good luck, investment friend

kami123
25.11.21 02:11

*palec*

hodnocení

0x

S ČEZem to nemá nic společného. Všechny odkazy vedou na et-keitaro.space s tabulkou Začněme.

kami123
hodnocení

0x

Není to letadlo, ale normální scam - podvod šířený reklamou.

Oproti těm, co už jsem viděl, je toto jen amatérský pokus.

hodnocení

0x
Fakt na tohle ještě dokáže někdo naletět? "Článek" není na Aktuálně, odkazy nevedou na ČEZ. Styl psaní a chyby z překladače, "komentáře" pod "článkem" taky šílenost.

hodnocení

0x

Tak první, co se mi nezdá je hned ta úvodní fotka. Dívky měly být zadrženy na letišti Václava Havla v Praze českými policisty - proč mají na autě nápis POLICJA? *zed*

Také se divím, že se ještě někdo na něco takového nechá nachytat. Zvlášť když je ten odkaz úplně jinam, než na stránky "Aktuálně.cz".

doplněno 25.11.21 09:30:

...mimochodem - i o těch pravých stránkách "Aktuálně.cz" si myslím své (a nic lichotivého to není).

hodnocení

0x

Je to podvod.

ja1
hodnocení

0x

Pokud odkaz místo na ČEZ vede kamsi na nějaké el-keitaro.space, musím se zaregistrovat (dát jim svoje jméno, příjmení, email a telefon) pro zjištění jakýchkoli informací o společnosti včetně kontaktu na ní, a navíc se tam vyskytuje kombinace češtiny s polštinou tak to moc důvěry nebudí, ne?*bzum*

doplněno 27.11.21 12:24:

Nejlepší je dole ta diskuze, je tam fotka s jménem Tomáš. U ní je text - Dobrý den, jmenuji se Nicolas.*haha* jsem oficiáním zástupcem platformy ČEZ-Active*zmateny*

petrwoods
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]