Nejste přihlášen/a.
Dneska mi bylo řečeno infolinkou od ČEZU,že nestihají svým zákazníkům kvůli návalu ze zkrachovalých společností doručit včas roční vyúčtování a tudiž pro některé zákazníky to bude znamenat, že ti, kteří dostavájí vyúčtování v listopadu a vypadne jim ze SIPA záloha, tak nestandardně kvůli zpoždění se nestačí do SIPA nastavit běžná další záloha prosincovová, která tam už má správně být.Mluvil jsem se dvěma operátory jeden mi řekl možná a druhý že to nestihnou včas jen u někoho.Zajímalo by mne, jestli už Vám přišlo vyúčtování od ČEZU za elektřinu a nastavení zálohy na prosinec, jestli už tam máte?
Potvrzuji stejnou situaci, na cezonline.cz vidím záloha 0,-Kč. Nechápu, když nestíhají, proč mně jako starému zákazníkovi nenechali aspoň původní zálohu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.