Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální rubikova kostka

Od: 2874® odpovědí: 10 změna:

Ahoj všem. Chci koupit synkovi rubikovu kostku. Která je ta originální,abych nekoupil nějaký fake? Díky za odlaz.Tom

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nerozumím tomu, jen vím, že jeden z mých vnuků je ve skládání kostky velmi dobrý. Snad i někdy někde soutěžil. Kostek má víc. Naučil se to na té nejjednodušší a pak frajeří s tou drahou. Jako první, pro ověření zájmu a šikovnosti, bych hledala mezi levnými kostkami.

24.11.21 16:06
hodnocení

2x

3x3x3

hodnocení

No to vím,ale na netu jsou od 29 kč až po 350kč. Nevím která je ta pevnější a nejvíce se podobá te originální.Dík

Podívejte se na kostky z označením " Tiled", nemájí barevné nálepky které se časem sloupnou.

Třeba:

obchod.hryahlavolamy.cz/...

pavel21*
hodnocení

1x
Nechápu co si představujete pod pojmem "originální". Jakože fake bude mít míň barev nebo bude mít tvar koule?
hodnocení

Těžko bude ta za 29 super kvalita. Takze asi tam rozdíl je. Nevím, neodpovídám. Zdarec.
Samozřejmě se může rozpadnout i kostka za tři sta.

jenyk - ono to není jenom o tom "rozpadnout se". kdysi chtělo rubikovku i moje dítě, tehdy jsem udělala poznatek, že nejde ani tak o to, že by se levnější kostka rozpadávala, ale že ty dražší se daleko snáze ovládaly, nedrhly tolik, byly rychlé, fakt příjemně to s nimi fičelo. jako mně osobně to bylo jedno, zas až tak rychle mi mozek nepřemejšlí, abych té výhody dokázala využít. ale mladí chytali každý zlomek vteřiny, o kterou byli rychlejší, než ostatní *nevi*

hodnocení

1x

Mám kostku z roku 1980, která se prodávala v Tuzexu. Vzhled a barvy má stejné jako v odkazu, délka hrany je ale 2¼".
Barvy proti sobě proti směru hodinových ručiček: modrá-zelená, oranžová-červená, nahoře bílá, dole žlutá.
mall.cz/...

hodnocení

0x
A proc original koupila jsem ji za pár korun a pevná je

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]