Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám na Vás dotaz. Před cca 5 minutami jsme z balkonu pozorovali zvláštní úkaz. Cca ve výšce letadel na obloze "letělo" velmi jasné a celkem velké světlo, umíte někdo říct co to mohlo být? Opravdu letělo a zářilo pak lehce oslabilo ale stále svítilo, nepřerušovaně. Žádné blikání , letadla tu v noci létají pořád to poznáme. Rady o ufech si pleas taky nechte, jen mě zajímá, co to mohlo být? Bylo to nad Libercem, děkuji za jakýkoliv racionální názor
Nedávno jsem slyšela, že budou hodně vidět družice a podobná tělesa. Já jsem od vás cca 22 km a je to možná asi 3 dny, kdy jsem později večer viděla přelétat něco, co mi také nepřipadalo jako letadlo - svítilo nepřerušovaně a hodně intenzivně. Letělo od západu na východ. Takže bych to tipovala na nějakou družici. Zdravím krajany!
Ahojky. Já hlásím toto pozorování nad Pardubicemi a nad Hořicemi. Přítel tomu trošku rozumí. Letadlo to není ani náhodou. Na družici to nevypadá, že to prý letí nízko (?). Meteorit to není - letí to pomalu. Je to vidět každou noc
Dneska se na to jdeme dívat znova. Takže když se tu už nikdy neobjevím, odlétla jsem s Ufouny . Lidé na Poraďte bděte. Měla jsem vás ráda.
Mohla to být klidně ISS, přelety ISS si najdeš tady ian.cz/...
doplněno 03.07.10 01:47:Tak včera byla nad Libercem celkem třikrát a naposled od 23:30:46 do 23:35:33
NE a NE a NE. Jsou to ufouni
. Už pro ně chystám na uvítanou chleba a sůl
. Tak mi nekažte to radostné očakávání
.
P.S.: Vybírám 5,000,-Kč na osobu na letenku na UFO. V této ceně je zahrnuta letištní taxa, občerstvení na palubě, jedna cesta na Venuši a zpět. Neváhejte a posílejte vstupné. Počet letenek omezen
Sebi, ještě potřebuju vědět číslo účtu. Jelikož se jedná o speciální akci, tak požaduji uvést PIN jako variabilní symbol.
Sebi, nechtěla. Tohle je u nás běžná praxe. A víš ty co? Já ti pak pošlu 15 tisíc.
To je dobrá nabídka ne?
Každý večer, těsně před spaním, vyběhneme před barák na tak zvaný rychlý crb. Dorka za chvíli čurne a já koukám na nebe. Včera taky letělo něco velmi velikého a fičelo to hodně rychle. Mám pocit, že pokaždé něco letí, nějaká hvězdička se pohybuje, ale toto bylo velké a rychlé. A vzpomněla jsem si, jak jsme koukali na Sputnika a pak na Gagarina.
Dobrý den, majore Gagarine, tak jsme se přece jen dočkali. . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.