Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám na Vás dotaz. Před cca 5 minutami jsme z balkonu pozorovali zvláštní úkaz. Cca ve výšce letadel na obloze "letělo" velmi jasné a celkem velké světlo, umíte někdo říct co to mohlo být? Opravdu letělo a zářilo pak lehce oslabilo ale stále svítilo, nepřerušovaně. Žádné blikání , letadla tu v noci létají pořád to poznáme. Rady o ufech si pleas taky nechte, jen mě zajímá, co to mohlo být? Bylo to nad Libercem, děkuji za jakýkoliv racionální názor ![]()
Nedávno jsem slyšela, že budou hodně vidět družice a podobná tělesa. Já jsem od vás cca 22 km a je to možná asi 3 dny, kdy jsem později večer viděla přelétat něco, co mi také nepřipadalo jako letadlo - svítilo nepřerušovaně a hodně intenzivně. Letělo od západu na východ. Takže bych to tipovala na nějakou družici. Zdravím krajany! ![]()
Ahojky. Já hlásím toto pozorování nad Pardubicemi a nad Hořicemi. Přítel tomu trošku rozumí. Letadlo to není ani náhodou. Na družici to nevypadá, že to prý letí nízko (?). Meteorit to není - letí to pomalu.
Je to vidět každou noc ![]()
Dneska se na to jdeme dívat znova. Takže když se tu už nikdy neobjevím, odlétla jsem s Ufouny
. Lidé na Poraďte bděte. Měla jsem vás ráda.![]()
Mohla to být klidně ISS, přelety ISS si najdeš tady ian.cz/...
doplněno 03.07.10 01:47:Tak včera byla nad Libercem celkem třikrát a naposled od 23:30:46 do 23:35:33
NE a NE a NE.
Jsou to ufouni
. Už pro ně chystám na uvítanou chleba a sůl
. Tak mi nekažte to radostné očakávání
.
P.S.: Vybírám 5,000,-Kč na osobu na letenku na UFO. V této ceně je zahrnuta letištní taxa, občerstvení na palubě, jedna cesta na Venuši a zpět. Neváhejte a posílejte vstupné. Počet letenek omezen![]()
Sebi, ještě potřebuju vědět číslo účtu. Jelikož se jedná o speciální akci, tak požaduji uvést PIN jako variabilní symbol. ![]()
Sebi, nechtěla. Tohle je u nás běžná praxe.
A víš ty co? Já ti pak pošlu 15 tisíc.
To je dobrá nabídka ne?![]()
Každý večer, těsně před spaním, vyběhneme před barák na tak zvaný rychlý crb. Dorka za chvíli čurne a já koukám na nebe. Včera taky letělo něco velmi velikého a fičelo to hodně rychle. Mám pocit, že pokaždé něco letí, nějaká hvězdička se pohybuje, ale toto bylo velké a rychlé.
A vzpomněla jsem si, jak jsme koukali na Sputnika a pak na Gagarina.
Dobrý den, majore Gagarine, tak jsme se přece jen dočkali. . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.