Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušit objednávku u alzy

Od: srandao1 odpovědí: 10 změna:
Dobrý večer.
Objednal jsem si nějaké věci u alzy.a dnes v 18.00 je budu mít na pobočce v hájích.
Ale už je nepotřebuju. Jak to zrušit.platbu jsem dal na pobočce v hotovosti+99.-
Stane se něco když budu dělat mrtvého brouka a zboží nevyzvednu.
Nemužu se k tomu nějak proklikat v emailu.abych to zrušil.
Dik

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zajdi na pobočku a tam se snima domluv
Mrtvího brouka bych nedělal daj si tě na černou listinu a budeš pro ně nespolehlivej a při další objednávce budeš mít zbytečnej problém

tabletka*
hodnocení

3x

Já tedy v podobném případě zavolala na jejich infolinku, slečna to bez problémů pochopila, zrušila objednávku a za pár dní mi přišly na účet peníze. Nebylo třeba koumat nad nějakými obskurními postupy.

runner*
hodnocení

3x
Pokud se dobře pamatuji, tak Alza umí objednávku stornovat. Koukni do svého účtu na objednávky. Chodit na pobočku nebylo třeba.

asd1
hodnocení

2x

Správně převzít a pak do 14 dnů odstoupit od smlouvy bez udání důvodu.

Černá listina je jen teorie a inspekce by jim to vysvětlila že odmítnout dodat nemůžou..

Na nepřevzetí mají fond, konkrétně příplatek za platbu při převzetí, takže "nepřevzít" je morálně v pohodě.

id

Teoreticky nemohou nepřijmout objednávku, ale zablokují váš email, tudíž žádnou objednávku nevytvoříte. Z jiného emailu vám to projde jedenkrát a znovu zablokují.

runner*
Id: u Alzy toto není pravda. Pokud objednávku na pobočce nevyzvednete nestane se nic. Dostanete upozornění že zbývá tolik a tolik času na vyzvednutí, pokud tak neucinite zboží z pobočky odvezou. Postih žádný není.
Zas takova teorie to neni nemam sice povědomost jak přímo u Alzy ale na mall.cz o tom vim

hodnocení

2x

Pokud jsi ještě neplatil, asi jen zavolat, nebo napsat ( mail mají) a podle čísla objednávky tu zrušit.

Pro klid duše. ;)

srandao1
hodnocení

Jo zítra tam pošlu email s čislem objednávky a nebudu řešit.dík všem za odpovědi.

hodnocení

0x
Objednávka se dá normálně stornovat, a to i tehdy, když je zaplacená. V případě, že jste dostali daňový doklad, tak vystaví obratem dobropis. U Alzy s tímto není žádný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]