Dobrý večer. Objednal jsem si nějaké věci u alzy.a dnes v 18.00 je budu mít na pobočce v hájích. Ale už je nepotřebuju. Jak to zrušit.platbu jsem dal na pobočce v hotovosti+99.- Stane se něco když budu dělat mrtvého brouka a zboží nevyzvednu. Nemužu se k tomu nějak proklikat v emailu.abych to zrušil. Dik
Zajdi na pobočku a tam se snima domluv Mrtvího brouka bych nedělal daj si tě na černou listinu a budeš pro ně nespolehlivej a při další objednávce budeš mít zbytečnej problém
Já tedy v podobném případě zavolala na jejich infolinku, slečna to bez problémů pochopila, zrušila objednávku a za pár dní mi přišly na účet peníze. Nebylo třeba koumat nad nějakými obskurními postupy.
Teoreticky nemohou nepřijmout objednávku, ale zablokují váš email, tudíž žádnou objednávku nevytvoříte. Z jiného emailu vám to projde jedenkrát a znovu zablokují.
runner*
Id: u Alzy toto není pravda. Pokud objednávku na pobočce nevyzvednete nestane se nic. Dostanete upozornění že zbývá tolik a tolik času na vyzvednutí, pokud tak neucinite zboží z pobočky odvezou. Postih žádný není.
Objednávka se dá normálně stornovat, a to i tehdy, když je zaplacená. V případě, že jste dostali daňový doklad, tak vystaví obratem dobropis. U Alzy s tímto není žádný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.