Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

vyšetření na odolnost proti koronaviru

Od: herd® odpovědí: 6 změna:
V novinách píseck nemocnice jsem se dočetl že provádí i analýzu asi krve na odolnost proti koronaviru. Kolik to může stát a co se z toho dozvím dalšího? Je to něco jako krevní obraz?
Je to k něčemu dobré než k sebevědomí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to bude spíš test na protilatky dělají to některé laboratoře napřiklad Spadia spadia.cz

asd1

Protilátky jsou něco jinýho.. Nevim jestli krevní skupina nebo něco jinýho ale určitý typ má větší možnost horšího průběhu...

V reálu covid dřív nebo později potkáš a test na odolnost tě jen trochu uklidní nebo trochu znervózní, takže podle mne zbytečnost. Očkování vcelku funguje a je řádově míň rizikový než covid, takže místo zkoumání dispozic bych se nechal naočkovat..

hodnocení

0x

Také jsem něco takového zaslech - v rádiu? Mám ten pocit, že zmiňovali cca 2.000 Kč/ test

hodnocení

0x

Předpokládám, že to bude test na množství protilátek... Tak to u nás na Vysočině je za cca 500 Kč...

odbery.kr-vysocina.cz/...

slon
hodnocení

0x

Aeuskulab - 420 peněz

hodnocení

0x

Test buněčné imun/...

Byla jsem v synlabu na protilátkách. Jsou rychlíci. V 11.50 odběr a kolem 20.00 už mi přišel výsledek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]