Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledá se dodavet elektřiny

Od: med® odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, mám roční spotřebu cca 6 218kwh a jistic 3x21, D02d. Jsme ZTP. Ke komu mám jít? Děkuji !

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ještě záleží na miste pobytu. V Praze jsem leta pane u PRE a jsem spokojena, vzdy mi usili to nejlepší míru.
med®
hodnocení

Od Kolína.

morfi
hodnocení

1x

zavolat cez , 800 810 820 chtít tarif elektřina pro ztp , v současné době lepší nabídka asi po zdražení není

morfi

cez.cz/... ceník ke stažení podle lokality

morfi

není možné mít jiný tarif? D02d s takovou spotřebou? to nemám já s d45d

med®
23.11.21 19:54
hodnocení

Nevím...
morfi

taková spotřeba musí mít důvod , normální je mít cca 2000 kwh

musíte tím bud topit, nebo mít milion žravých spotřebičů, nebo se na vás někdo napíchl načerno

morfi

ještě můžete ke gazele gazelaenergy.cz/... je cenově podobný s čez, ale čez je stabilní dodavatel

hodnocení

0x

určitě bych šel do velké do velkých ČEZ EON ,ale ti jsou drází Centropol od těch máme elektřinu nebo innogy od těch máme plyn

No Inogy se už taky vybarvuje

novinky.cz/...

med®
hodnocení

Cena je rozhodující...

hodnocení

0x

Dobrý den, na to ,že máte tarif D02d,mi připadá Vaše spotřeba příliš vysoká! Pokud elektřinou ohříváte vodu nebo dokonce topíte,zkuste si vyřídit lepší tarif.Jinak budete platit dost vysokou platbu,odhaduji tak 35-50 tisíc za rok.Já mám spotřebu asi třetinovou a platím u eonu asi 13000 za rok.

med®
hodnocení

Jsme od Kolína.

med®
hodnocení

NEJLEVNĚJŠÍ JE PRÝ Free power...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]