Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěra - jak z toho ven

Od: veronika* odpovědí: 2 změna:
Mam dotaz,jsem 5 mesicu se svym pritelem a prestal mesexualne vzrusovat snazila jsen se mu naznacit jake veci mi chybi ale on to nedokaze pochopit.Tak jsem si nasla milence a shodou okolnosti je to jeho nejlepsi kamarad. Se kterym jsem mela pred 2 lety vztah. mam je rada oba a kazdy my dava to co potrebuji. nechci ztratit ani jednoho. Nevim jak z teto situace ven a nechci nikomu ublizit. Prosila bych o radu dekuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Pokud to dokážeš před oběma utajit, nebo naopak se s tím dokážou oba srovnat, můžeš si to hezky užít. Jinak se domnívám, že jsi ási ještě ve věku, kdy svět ještě vidíš černobíle - tzn. např. věrnost=dobrý a nevěra=špatný. Nejspíš to není "osudová láska", takže záleží vlastně na tom, jak se s tím srovnáš sama. "Nevěra" nemusí být nutně "špatná".
Hodně zdaru.

mcester*
hodnocení

0x
Ahoj,jak už napsal Bunda není to nic složitýho stačí si jen srovnat možnosti...buďto si to budeš hezky užívat a zbytečně to neřešit a nepitvat,nebo to klukům řekneš a třeba z toho bude hezká trojka a bude taky fajn no a pokud si to nedovedeš srovnat sama časem přijdeš na to že někde je někdo kdo obě role zastane současně a Tvoje srdce Tě za ním povede*stop*Hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]