Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
konečně jsem se rozhodl že se nechám očkovat na covid, nicméně ještě před registrací, jsem si teď vytáhl svojí občanku a zjistil jsem, že je již 2 měsíce propadlá. Moc nechodím nikam kde bych jí používal a tak se klidně může stát že jí nevytáhnu i několik měsíců a tak se asi stalo, že jsem si až teď všimnul že mi její platnost vypršela v září.
Samozřejmě si plánuji zažádat o novou, nicméně jsem se chtěl nechat očkovat a nevím jak dlouho trvá nová občanka, chtěl sem si vybrat co nejdřívější termín, abych to měl co nejrychleji za sebou, ale jelikož tam po mně budou chtít občanku tak nevím jak moc velký problém by byla propadlá občanka... Asi by mě poslali domů co? :D
Že by Vás vykopli od očkování to pochybuji. Jenže - pokud nemáte e-identitu, je ke stažení certifikátu z portálu
ocko.uzis.cz/... potřeba RČ a ČOP. Což by nové ČOP asi komplikovalo. Je ale pravda, že po očkování dostanete certifikáít přímo na papíře, ale já sám jsem jej už někde založil, takže jsem si jej tisknul znovu právě z toho portálu, resp z portálu jsem si stáhl pdf soubor a ten už mám pro sichr i v telefonu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.