Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádce a prosím o radu - viz předmět otázky. Moneta se slučuje s druhou nebo už třetí bankou a při převodu Kč vždy Moneta zavede nový účet. Já nyní založila účet s 2,5% úročením a chtěla bych ostatní účty zrušit s převodem Kč na nový účet. Nikde jsem to nenašla, údajně to jde i z domova, navíc Moneta v IB vás přepíná na staré i nové stránky a mám v tom guláš. Já sama u Monety účet nemám, neznám jí. Ví někdo jak na to? Děkuji za případnou nápovědu. ID
1. přihlásit se do internetového bankovnictví MONETA
2. zvolit Původní internet banka a potvrdit Přesměrovat
3. zvolit Spoření a vybrat číslo spořicího účtu, který chci zrušit (označit účet modrou tečkou vlevo)
4. zvolit volbu Zrušit (vpravo dole pod účtem)
5. vybrat účet, na který chci převést zůstatek na rušeném účtu
6. zvolit Pokračovat a provést kontrolu zrušení
7. HOTOVO
KOdex mobility mi vůbec nic neříká, děkuji za nápovědu. Prohlížím starou verzi IB i novou a na tato slova jsem nenarazila, nevím kde to hledat, abych se tam dostala. No nic, jdu si dát kafčo, snad probudím mozek a zkusím hledat znovu.
Nevím, zda jsem se vyjádřila dobře. Jde o 4 účty u Monety a chtěla chych je sloučit do jednoho nového s úročením 2,5% který jsem založila nyní.
Ach to vyjadřování. Převod peněz na jeden účet není problém, ale nechci aby ty nulové účty tam vůbec figurovaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.