Nejste přihlášen/a.
Když vám tu radí různí lidé, ať se nenecháte očkovat, protože mimo jiné nedostanete pravděpodobně náhradu od státu, když se vám něco vážného stane, tak se také zeptejte na jejich radu, jak to bez očkování budete ode dneška dělat a zda vám zaplatí náklady na testy. Jinak jsou ty rady nanic. Na kontraindikaci pro očkování asi zapomeňte, takřka neexistuje a musel byste být vážně ohrožen, aby vám to lékař napsal, zatím to v podstatě odmítají potvrzovat. Takže buď máte dost peněz a budete si testy platit ( a pak se stejně budete muset podřídit povinnému očkování, s největší pravděpodobností) nebo se dáte oočkovat. Ovšem internet máte, je zvláštní, že o tom nic nevíte, notabene s nickem "očkovatel". Moc vám nevěřím.
"Dobrovolné očkování"...no, chce to jen počkat než toto šílenství přejde. Já se třeba nenechám nikdy proti této nemoci očkovat, těch vedlejších účinků je už potvrzeno opravdu mnoho jen se to nepublikuje na Novinkách. Raději oželím bezén, hospůdku a další zábavy než abych se podřídil. Nechat si vnutit očkování kvůli tomu aby mi někdo povolil, že si mohu zaplavat nebo se najíst je absurdní. Alespoň ušetřím, v mém případě, velké peníze a příští rok si užiji nádhernou dovolenu. RAdím aby se tak zachoval i tazatel .
P.S. Podvolit povinnému očkování? Vždycky se najde cesta jak si rozhodnout o svém těle sám. Jestli na toto dojde očekávám vzpouru jako v Rakousku a dalších zemích
Milane, já vím, že jste silně pro očkování. Neberu Vám to. Ale já ve svých 30ti letech více riskuji vakcínou než covidem. Nezpochybňuji fakt, že pár lidí na tuto nemoc umře/umřelo, stejně jak na ostatní nemoce. Sem rád, že moji rodiče mají očkování. Respekt mám, svoboda je však něco posvátného co je pošlapáváno pod rouškou covidu. Je na čase ji sundat!
Starším lidem jsou podobná opatření většinou putna, protože toho k životu zase tak moc nepotřeují a jsou pasivní. Mladí lidé si však chtěji alespoň v nějakých mezích užívat a neřešit každy den něco co stejně neovlivní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.