Nejste přihlášen/a.
Prosím má zkušenost s uvedeným problémem - šlo by o pronájem pracovníků pro obchod, úklid, udržbu ...jde mi zejména jaké má povinnosti objednavatel a poskytovatel směrem k pracovnímu právu - BOZP, prac. úrazy, docházka,přesčasy...je mi jasné že ne vše múže být obsaženo ve smlouvě...u daňového poradce konzultace již zajištěna...pak bude zřejmě návaznost na pracovní právo...
2x
Domnívám se, že subjektivní fundovanou odpověď Vám poskytne Inspektorát práce v místě bydliště. Zkuste se poptat tam.
á závistivá socka, jsi na podpoře?budování komunismu skončilo kolem roku 89, všem stejným dílem a všichni krást - to už nejde - není z čeho, překabátění komanči už to rozkradli...
doplněno 10.07.10 13:44:Z prahy nésu
vemínko milé, jsem jen normální zaměstnec běž trousit své doměnky a moudra někam jinam...
doplněno 10.07.10 13:49:kk jsou u nás klobasy kozí...
0x
Zdravím, prosím o pomoc při vyplnění dotazníku na téma Outsourcing. Po vyhodnocení se můžete dočíst jaké jsou výsledky. Děkuji a pardon vyplnto.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.