Nejste přihlášen/a.
Prosím má zkušenost s uvedeným problémem - šlo by o pronájem pracovníků pro obchod, úklid, udržbu ...jde mi zejména jaké má povinnosti objednavatel a poskytovatel směrem k pracovnímu právu - BOZP, prac. úrazy, docházka,přesčasy...je mi jasné že ne vše múže být obsaženo ve smlouvě...u daňového poradce konzultace již zajištěna...pak bude zřejmě návaznost na pracovní právo...
Domnívám se, že subjektivní fundovanou odpověď Vám poskytne Inspektorát práce v místě bydliště. Zkuste se poptat tam.
á závistivá socka, jsi na podpoře?budování komunismu skončilo kolem roku 89, všem stejným dílem a všichni krást - to už nejde - není z čeho, překabátění komanči už to rozkradli...
doplněno 10.07.10 13:44:Z prahy nésu
vemínko milé, jsem jen normální zaměstnec běž trousit své doměnky a moudra někam jinam...
doplněno 10.07.10 13:49:kk jsou u nás klobasy kozí...
Zdravím, prosím o pomoc při vyplnění dotazníku na téma Outsourcing. Po vyhodnocení se můžete dočíst jaké jsou výsledky. Děkuji a pardon vyplnto.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.