Potřebuju radu a nevim jak si mám tohle vyložit nebo jestli je se mnou něco špatně a sliboval sem si víc než to opravdu bylo... Nějakou dobu se seznamuju s jednou holkou, která má ovšem přítele, ale nechce s ním zůstat... Nikdy sem neřekl aby ho opsutila a byla se mnou, na to sem jenom řekl, že musí sama vědět co v životě chce... Pár dní zpátky sme se nepohodli a byla mezi náma divná atmosféra, tak sem to s ní zkusil probrat a vyčistit vzduch a nakonec to sama ukončila a já tak nějak nevím co si z těch posledních zpráv mám odnést... Hlavně už ze začátku mi říkala abych se k ní citové nijak neupinal což nešlo, ale citové jsme to měli stejné a když jsme si o svých citech promluvili přišla s tím, že ví že přijde to že mě bude od sebe odhánět což je teď... Zprávy jsou jak šli po sobě, předtím sem jenom napsal že asi nastal čas kdy mě od sebe začíná odhánět a jak to mezi námi chce dál... Nějak sem se k poslední zprávě vyjádřil, ale jak sama napsal už neodpověděla a já nevím co dál... Zkouší mě jestli o ní opravdu stojím?
Milý Karle, co bys chtěl slyšet? Odpověď na toto? "...a já nevím co dál... Zkouší mě jestli o ní opravdu stojím?" Tak tedy, nezkouší tě, jestli o ni stojíš, protože ona nestojí o tebe. A ani se jí moc nedivím. Z tvého dopisování je jasné, že jsi pijavice, která se na ni přilepila a není schopna si připustit, že ten druhý nemá zájem. Vždyť je to z jejího psaní jasné dostatečně, ale ty máš pořád potřebu chytat ji za slovo a chtít ho vysvětlit. Jen se divím, že tě neodkázala do patřičných míst na konci zad, každá druhá holka by to po této konverzaci udělala. Opravdu. A ptáš-li se, je-li s tebou něco špatně, je, jsi neodbytný.
Je s Vámi špatně to, že nejste schopen připustit si, že o Vás nestojí. A furt to řešíte a vnucujete se. Dejte jí pokoj a nechte jí žít. A Vy si žijte také svůj vlastní život. A dávat sem soukromé zprávy které patří jen Vám a jí, je od Vás také špatné..Zamyslete se nad svým chováním...
Ona vás nezkouší jestli o ní stojíte, ale dává vám jasně najevo, že nemá zájem. Se neponižujte, časem zapomenete. Asi to nebyla ta pravá.i když se vám líblla a až budete mít jinou, tak se jednou tomuto pozasmějete.
Ta dívčina s Vámi má neskutečnou trpělivost. Já bych to na jejím místě řešil jen jednou krátkou SMS: "Jdi už konečně do p..ele a neotravuj!" Následně bych Vás zablokoval.
Takto nejako si predstavujem zaciatky psychopata, ktory neskor prenasleduje skutocnu alebo vytuzenu partnerku a skonci odsudeny na zopar rokov za nebezpecne prenasledovanie.
Mate problem chapat zenske NIE a presne ako vam pise, chcete sa jej hrabat v hlave a prerobit ju, aby fungovala, ako chcete vy.
kami123
Taky se obávám. Snad si uvědomí, že mít holku není nutnost.
Nechce s tebou nic mít, protože se furt v něčem šťouráš a otravuješ a prudíš. Chce někoho, s kým bude v pohodě, kdo bude nekomplikovaný, bude s ním sranda a s kým nebude neustále svázaná, aby neřekla něco blbě, v čem on začne šťourat a rejpat.
Kdyby Tě měla opravdu ráda, tak za Tebou letí. Tak Tě chce všema deseti.
Chyba je sedět na dvou židlích. Dotyčný vždycky propadne. Vstoupit do vztahu je potřeba s čistým stolem. Potom to takhle dopadá.
Neumíte mít ani jeden jasno, stát si za svým, být zodpovědný. Pořád něco pitváte a okecáváte. Nedokážete udělat krok k přímému, rovnému, čistému vztahu.
Vy jste si neměl vůbec nic začínat s tímto děvčetem. A slabošsky to přitom hodil na ni, ať se ona rozhodne.
Chlapská čest je chtít ženu, která mě má ráda, která je volná a má vyřešenou minulost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.