Nejste přihlášen/a.
Já jsem přesvědčená, že to, co píšete je naprosto zbytečné. Je veliká chyba v tom, že se milování změnilo na soulož se snahou dosáhnout vyvrcholení. Erotika, blízkost, objevování sebe i toho druhého, souznění, krásné mazlení, tomu se říká předehra. A ta něžná vášeň, bývá mnohem krásnější, než soulož a konkrétní dráždění nervových zakončení, sama.
Co je lépe prokrvené, funguje lépe.
Dělají se vakuové pumpy i pro ženy.
Podle mne to nebude ale jen o citlivosti orgánů a ale i o psychyckém vnímání a vzrušení.
Píšeš dva tři zároveň, to si tu leckterá osoba neužije ani za rok, tak buď ráda za to co máš.
Pak jsou různá afrodiziaka..
Teoreticky by lepší prokrvení, vnímání a senzitivitu mohlo zvýšit chilli zevně, ale určitě bych nezačínál zkoušet na dávkách, co se dávají k jídlu.
Ty brďo! To by muselo být! Jednou naše školnice měla nemocenskou a vyprávěla. Dostali z Maďarska koš palavých paprik a s mužem je čistili. 4 děcka šla lítat před barák a oni si uvědomili, že jsou konečně, na chvíli sami doma. No a když na sebe sáhli, tak velice rychle nastoupila tragedie. Volali rychlou a byla z toho nemocenská a veliká senzace. Bylo mi ji líto, nikdo ji navíc ani nepolitoval, každý se jen řehtal.
A vy taky. Nesmějte se!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.