Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvýšit citlivost genitálií u žen?

Od: kb1704® odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer,
nevíte někdo, jak zvýšit citlivost na zevních i vnitřních genitálií u žen? Tuším, že mám nižší citlivost než většina žen. Ne, že by to byl úplně tak problém ale strašně moc bych si přála cítit víc. Partner dělá všechno možné, nemohu mu vytknout nic. Dokáže mi přivodit více druhů orgasmů, od klitoriálního, přes vaginální, anální, po kombinaci třeba dvou/tří zároveň. Jenže chci víc, trvá to dlouho a jsem přesvědčena, že vyšší citlivost by nepotěšila jenom mě ale i jeho.
Hledám něco na způsob prášků, gelu, vlastně cokoli, co by mohlo fungovat. Např. kamagra gel pro muže zajišťuje maximální zvětšení a tvrdost penisu - tak něco založené na podobném principu.
Předem Vám děkuji za veškeré rady, zkušenosti a tipy.
Přeji pokud možno ničím nerušený a vzrušující sexuální život.
K

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Já jsem přesvědčená, že to, co píšete je naprosto zbytečné. Je veliká chyba v tom, že se milování změnilo na soulož se snahou dosáhnout vyvrcholení. Erotika, blízkost, objevování sebe i toho druhého, souznění, krásné mazlení, tomu se říká předehra. A ta něžná vášeň, bývá mnohem krásnější, než soulož a konkrétní dráždění nervových zakončení, sama.

21.11.21 11:19

*palec*

liska5
21.11.21 17:08

liska5
hodnocení

2x

Nějak mi to připomíná dopig ve sportu. Jako by bylo milování atletická disciplina.

kami123
hodnocení

0x

Co je lépe prokrvené, funguje lépe.

Dělají se vakuové pumpy i pro ženy.

Podle mne to nebude ale jen o citlivosti orgánů a ale i o psychyckém vnímání a vzrušení.

Píšeš dva tři zároveň, to si tu leckterá osoba neužije ani za rok, tak buď ráda za to co máš.

Pak jsou různá afrodiziaka..

Teoreticky by lepší prokrvení, vnímání a senzitivitu mohlo zvýšit chilli zevně, ale určitě bych nezačínál zkoušet na dávkách, co se dávají k jídlu.

hodnocení

0x

napíšu vám do sz

21.11.21 17:36
hodnocení

ok

joudic*
hodnocení

0x
tygri mast vas nauci i litat

Ty brďo! To by muselo být! *smich2* Jednou naše školnice měla nemocenskou a vyprávěla. Dostali z Maďarska koš palavých paprik a s mužem je čistili. 4 děcka šla lítat před barák a oni si uvědomili, že jsou konečně, na chvíli sami doma. No a když na sebe sáhli, tak velice rychle nastoupila tragedie. Volali rychlou a byla z toho nemocenská a veliká senzace. Bylo mi ji líto, nikdo ji navíc ani nepolitoval, každý se jen řehtal. *hej* A vy taky. Nesmějte se!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]