Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi oproti mě starší muž po čtyřicítce

Od: chlapatykaktus odpovědí: 13 změna:

Ahoj, jak na muže, který je dlouhodobě sám, přitom je celkem úspěšný, finančně na tom není nějak špatně, k ženám je pozorný, kamarádský, ale žádný velký kariérista? Netuším, jestli nemá nějakou špatnou zkušenost se ženami a proto je stále single a bezdětný či má příliš vysoké nároky na vzhled či povahu budoucí ženy nebo mu vyhovuje být takto sám.. Zjistila jsem že mi není ukradený, dříve jsem si to neuvědomovala.. Ráda bych se k němu dostala nějak blíž.. ale zase nechci ho získat třeba přes postel.. on není ani takový typ, že by se asi dal.. na něj asi neplatí vzít si sexy oblečení.. myslím, že mu nejsem lhostejná, to poznám jak se tváří a chová se ke mně, když mě vidí, jenže bohužel to nestačí k tomu, aby se o mě nějak více zajímal.. říkám si, že kdyby opravdu chtěl, tak se nějak projeví.. o mých sympatiích se dozvěděl, ale bohužel nešikovně.. neodmítl mě, ale na rande mě také nepozval.. poté jsem to ale trochu zahrála do autu asi z obavy, aby mě přímo neodmítl nebo se nepokazil vztah mezi námi? na druhou stranu z mého chování asi moc nejde poznat, že ho chci poznat.. možná nechce pokazit celkem přátelský vztah mezi námi, který je teď nebo má jiný důvod, či je na zralé ženy a já jsem na něj moc mladá? Už se mi o něm zdají i sny a jsem nervozni, když se s ním mám potkat. Děkuji za přečtení a vaše rady a názory.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Chlapatykaktuse, líbí se ti idelní muž. Chceš ho uhnat? Ulovt? Co mu můžeš nabídnout? V čem jsi jiná nebo dokonce lepší, než ostatní?

mai
hodnocení

2x
Možná si myslí, že jste k němu moc mladá a ani si z toho důvodu na vás nemysli tak jako vy. Nějaký ten rok by to bylo možná hezké, ale právě proto, že jenom nějaký ten rok, tak má on spíše na to rozumovy nadhled. Ale do hlavy mu tady nikdo nevidí.
chlupatykaktus
hodnocení

bude mi 30, nemyslím, že ten věk je tak drastický.. není mi 20:)

liska5

30!? To jste stará a ne mladá*smich*

Tak pokud v tom není, nedej bože, ani nějaký muž, tak až bude veselo, tak dodejte, že víc si povíme někde u kafe. Jseš pro?

chlupatykaktus
hodnocení

ano, jsem s ním na pracovišti.

hodnocení

2x

@chlupatykaktus - ano, jsem s ním na pracovišti

Co je v domě... určitě znáte. že :) Myslím, že kdyby o vás dotyčný pán stál, už by se nějak projevil. Tak ať si ještě nerozházíte "celkem přátelský vztah" - to se potom blbě pracuje.

liska5
hodnocení

0x

To se těžko radí. To jste s ním na pracovišti? Pro něj jste třeba moc mladičká, tak jste mimo okruh jeho zájmu. Jestli není na vyzývavá gesta, tak bude lepší přes společné zájmy, jako kámoška. Počítejte i s tím, že může být na kluky. Nebo má někde partnerku a třeba i děcko...

chlupatykaktus
hodnocení

nemá určitě partnerku ani děcko nikde.. to vím:) leda o tom děcku by nikdo nevěděl:)

chlupatykaktus
hodnocení

to s tím, že není orientován třeba ani na ženy mě také napadlo... už i to, že se baví také spíše se ženami než s muži.. ale zase modu moc neřeší.. chodí věčně oblečený v tom samém, ale mně to nevadí.. gayové většinou modu řeší.

kami123
hodnocení

0x

Tak ho pozvi někam na rande.

hodnocení

0x

Zdravím. To je ten kterému jste poslala ten nevhodný e-mail? Myslím, že jste svoji náklonost a sympatie již dala najevo dostatečně. Smiřte se s tím, že je neopětuje. Holt nejste třeba jeho typ, nebo je mu dobře samotnému. Neuhánějte ho a nevnucujte se mu, zprotivíte se mu a ještě si pokazíte vztahy na pracovišti. Váš zájem mu může dělat dobře, ale kdyby ho opětoval, projevil by ho už dávno. Stejně tak jako ho projevujete Vy a zbytečně.

liska5

Áha, pamatuju...Z toho asi nebude nic...Měla by hledat v jiných vodách...

Máte asi, děvčata, pravdu. Hned jsem si vzpomněla na tazatelku Kopretinu92 /let?*ee*/, ze které mezitím vyrostl Chlupatý kaktus. To by Mičurin čubrněl!

Pokud je to skutečně tak a žena pod vlivem jej znectila nevhodným mailem, pochybuju, že z toho mráčku zaprší. Pán si zřejmě myslí své. Tazatelka by měla asi lovit v jiných vodách, než je zaměstnání. Jak se říká: Co je v domě, není pro mě. Zatím dobré vztahy na pracovišti se tímto uháněním mohou velice pokazit. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]