Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak na muže, který je dlouhodobě sám, přitom je celkem úspěšný, finančně na tom není nějak špatně, k ženám je pozorný, kamarádský, ale žádný velký kariérista? Netuším, jestli nemá nějakou špatnou zkušenost se ženami a proto je stále single a bezdětný či má příliš vysoké nároky na vzhled či povahu budoucí ženy nebo mu vyhovuje být takto sám.. Zjistila jsem že mi není ukradený, dříve jsem si to neuvědomovala.. Ráda bych se k němu dostala nějak blíž.. ale zase nechci ho získat třeba přes postel.. on není ani takový typ, že by se asi dal.. na něj asi neplatí vzít si sexy oblečení.. myslím, že mu nejsem lhostejná, to poznám jak se tváří a chová se ke mně, když mě vidí, jenže bohužel to nestačí k tomu, aby se o mě nějak více zajímal.. říkám si, že kdyby opravdu chtěl, tak se nějak projeví.. o mých sympatiích se dozvěděl, ale bohužel nešikovně.. neodmítl mě, ale na rande mě také nepozval.. poté jsem to ale trochu zahrála do autu asi z obavy, aby mě přímo neodmítl nebo se nepokazil vztah mezi námi? na druhou stranu z mého chování asi moc nejde poznat, že ho chci poznat.. možná nechce pokazit celkem přátelský vztah mezi námi, který je teď nebo má jiný důvod, či je na zralé ženy a já jsem na něj moc mladá? Už se mi o něm zdají i sny a jsem nervozni, když se s ním mám potkat. Děkuji za přečtení a vaše rady a názory.
@chlupatykaktus - ano, jsem s ním na pracovišti
Co je v domě... určitě znáte. že Myslím, že kdyby o vás dotyčný pán stál, už by se nějak projevil. Tak ať si ještě nerozházíte "celkem přátelský vztah" - to se potom blbě pracuje.
To se těžko radí. To jste s ním na pracovišti? Pro něj jste třeba moc mladičká, tak jste mimo okruh jeho zájmu. Jestli není na vyzývavá gesta, tak bude lepší přes společné zájmy, jako kámoška. Počítejte i s tím, že může být na kluky. Nebo má někde partnerku a třeba i děcko...
Zdravím. To je ten kterému jste poslala ten nevhodný e-mail? Myslím, že jste svoji náklonost a sympatie již dala najevo dostatečně. Smiřte se s tím, že je neopětuje. Holt nejste třeba jeho typ, nebo je mu dobře samotnému. Neuhánějte ho a nevnucujte se mu, zprotivíte se mu a ještě si pokazíte vztahy na pracovišti. Váš zájem mu může dělat dobře, ale kdyby ho opětoval, projevil by ho už dávno. Stejně tak jako ho projevujete Vy a zbytečně.
Máte asi, děvčata, pravdu. Hned jsem si vzpomněla na tazatelku Kopretinu92 /let?/, ze které mezitím vyrostl Chlupatý kaktus. To by Mičurin čubrněl!
Pokud je to skutečně tak a žena pod vlivem jej znectila nevhodným mailem, pochybuju, že z toho mráčku zaprší. Pán si zřejmě myslí své. Tazatelka by měla asi lovit v jiných vodách, než je zaměstnání. Jak se říká: Co je v domě, není pro mě. Zatím dobré vztahy na pracovišti se tímto uháněním mohou velice pokazit. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.