Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rakousko zavádí povinné očkování

Od: pavlovska odpovědí: 23 změna:
Pod hrozbou odnětí svobody.V Rakousku bude očkování proti covidu povinné jsem slyšel v rakouském rádiu poblíž hranic.To budou chtít zavřít někoho,kdo se experimentální vakcínou odmítne očkovat a dostane se tento rakouský model též k nám dle vývoje počtu pozitivních případů?
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
Jelikož mnozí již sdělili svůj názor opakovaně, někteří se uchylují k urážkám, není třeba opakovat, co jste mnohokrát napsali.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Proboha, nechte už toho a podívejte se na čísla hospitalizovaných na ventilátorech.
Vesměs jsou to lidé neočkovaní !

lortik
hodnocení

Řekněte to těm co odmítají příjmout epidemická opatření,švidlují a nosí respiratory pod nosem.Měli by být striktně napomenuti a v případě neuposlechnutí by měla zakročit městská stráž.To se bohužel neděje,tak proto to narůstá.Benevolence se nevyplácí na zlobivce a popírače.
bz*

@WAMP

a proč se máme dívat na nějaká čísla? Co ta čísla mají společného s omezováním svobody a očkovací totalitou?

vy jste tak natvrdlý že nechápete, že se dávno ukázalo, že to očkování je fakticky neúčinné? Vy něčtete zprávy?

JSOU NEMOCNÍ OČKOVANÍ I NEOČKOVANÍ.

Jste obětí COVID hysterie, která má OPRÁVNIT totalitu očkování. Něco jako AMERICKÝ BROUK

BU BU BU ... já jsem toho Covida měl a očkovaný NEJSEM nic mi NENÍ - jsem zdravý ... HALÓ, pane STRAŠPYTEL.

kovar
hodnocení

Oni Vás donutí na očkování všechny až to nařídí povinně EU.z Bruselu.

@bz - Natvrdlá nejsem, to ani omylem.
Neočkovaní končí na ventilátorech a posléze v modrých pytlích.
Bu, bu, bu...Takových hrdinů jako ste vy už tady bylo a teď leží na hřbitově !
Pozor, ať tam neskončíte i vy.

jajko
Po dvoch ockovaniach umrelo na kovid viac ľudí. A to jeden mal veľmi ťažký priebeh. Očkovanie ich neochránilo, sú mŕtvi. A to že rúška majú ľudia pod nosom..kvapockova infekcia sa nerozšíri ak niekto vydychuje vzduch, ale KVAPÔČKAMI sliny, sople..nijako neohrozuje človek čo ma má vonku nos teba napríklad.
bz*

@WAMP

Nemůžete všemu tak VĚŘIT.

jste obětí PROPAGANDY. LHANÍ už bylo dost, vakcína je jen nástroj k TOTALITĚ. Já jsem to prodělal, mnoho lidí okolo mě a NIC paní Bubáková.

Je to CHŘIPKA na kterou každý rok zemře mnoho lidí.

Podívejte se, k čemu to všemu vedlo. Pohádky jak přiletěl netopýr z Číny na Italskou sjezdovku, kde nakazil ČECHY.

Že napíšou nějaká DĚSIVÁ čísla, která jsou VÁMI NEOVĚŘITELNÁ, aby vyvolali COVID HYSTERII.

Podívejte okolo sebe a vypněte TELEVIZI a zapněte konečně MOZEK. Z Izraele víme, že to je očkovací PODVOD.

Dřív jsem byl na vážkách, dnes už vím, že je to uměle vyvolaná panika pro namaštění kapes FARMA ZLODĚJŮ

honzin*
Tvé uvažování milý bz je velice panické a máš dokonalé tunelové vidění světa v černé a bílé. Ale svět není černobílý. Jednou se mi povedlo projet křižovatku na červenou a znám minimálně 5 lidí, co se jim to povedlo také! Bez nehody! Muset zastavovat na červenou je totalita a buzerace!

hodnocení

3x
Bude to ještě velmi zajímavé.
Dle rezoluce Rady Evropy č.2361 nemá být očkování povinné a nikdo neočkovaný nesmí být diskriminován.
klara*
hodnocení

Nenechám se očkovat experimentální vakcínou s vedlejšími účinky.Nemají právo nás neočkované nutit.

Kláro, jak dlouho budete vakcínu považovat ze exprimentální? A mohla byste mi ukázat lék, který nikdy nemá vedlejší účinky?

jenda22
hodnocení

1x

Očkování je tak účinné, že je tonto rok aplikováno už třetí a příští rok možná obdobně. Rakousko zavádí opatření, která

s nákazou nic neudělá ale ještě urychlí kolaps celé společnosti. Pak to zavedou jinde, jako vloni a současný nedostaek energií, materiálu včetně několikanásobného zdražení . Děti mimo školu mají obrovským způsobem oslabenou imunitu, tak navrch opět v Rakousku zavřené školy. Buď se vše děje na nějaký pokyn , nebo jsou politici totální kreténi.

Rakousko zavře ob/...

Portugalsko se svými 87 % proočkovanosti mají 2000 lidí denní nárust. Mělo by to být max pár desítek lidí.

Nakažených přibýv/...

Asi je opět něco jinak ale očkování proti Covid-19 nefunguje zdaleka jinak, než všichni tvrdili.

Stejně jak všichni tvrdili, že nákaza není výtvor člověka a nakonec se provalilo, že je to umělý vir a že Američani to financovali. Viz Fauci před kongresem USA.

doplněno 20.11.21 15:59:

A ještě jedna věc propagátorů očkování: pokud je vám zdravotně špatně, jdete k lékaři, tak ten jako očkovaný vás neošetří, ale hned vás pošle na PCR test. Ten třeba u nás dělají od 9:30 do 11:00 hod. A pak až druhý den.

Kde je Hipokratova přísaha? Kde je odolnost očkovaných proti Covid? Já bych věděl. Pokud by mi to lékař udělal, tak ještě ten den podám trestní oznámení. A stav, že lékař vás vyšetří po telefonu je normální úchylka.

riva

Zkuste si na základě hospitalizovaných osob přepočítat, kolik by bylo pacientů na JIP, kdyby nebylo očkování. Aktuálně jich tam je 468 a mně vyšlo, že bez očkování by jich bylo 1400. Jak to vyšlo vám?

ockovani.opendatalab.cz/...

jenda22

Zkuste si nejdříve najít, kam všude nemohli neočkovaní a naopak že očkovaní mohli vše a bez testů. Pak se podívejte třeba na Portugalsko a jiné státy, třeba také island a určete, jak může v takto proočkovaných zemích nákaza růst? Pfizer teprve v r. 2023 vydá závěr k experimentální vakcíně, které je stále v nestandardním režimu. Závěr je tedy takový, že co největší počet očkovaných a co nejvíce údajů o očkovaných v nemocnicích je zlatý důl pro farmaprůmysl a lidi ještě jako vy jim s radostí dělají pokusné objekty. Já chci ale 100 % vakcínu bez neždoucích účinků, kterých je přes 8000. Počkám jak to dopadne s váma a pak se uvidí. A ještě by měl farmaprůmysl okamžitě stáhnout dohodu o nenesení odpovědnosti za vedlejší účinky !

hodnocení

0x
Má to platit až od února. Do té doby může být všechno jinak. To chce klid.
pawlowszki
hodnocení

Čeká nás lockdown.Nejsme schopni dodržovat základní věci, říká Smejkal.Co si o tom myslíte je to česká neposlušnost?Žijeme v Polsku a tam se covid nijak neřeší.

jajko
hodnocení

0x
Opatrovateľky a kamionisti čo viem pendlujuci zo SR sa očkovať nemusia.

jen*
hodnocení

0x
Buďte v klidu, trochu to stipne a zase budete občan stejné kategorie jako před Covidem

mathew
hodnocení

0x

To očkování má být povinné až od února a víte proč? Protože pak přijde jaro a bude po covidu bez ohledu na nefunkčnost toho očkování. Jenom teda nevím co mají v plánu dělat na podzim, aby je lidi nenapíchli na vidle*smich*

Jinak, kdyby se řeklo jak to s tou ochranou očkováním je a jací lidé leží v nemocnici a ti co tam neleží se nechali napokoji tak by ta situace byla možná lepší. Rizikoví by se totiž třeba nechali přemluvit k naočkování a ostatní by nemuseli pořádat demonstrace...

hodnocení

0x
Že si nevzali z anschlußu příklad. Víme jak to (a ti lidé)skončilo
elizabeth
hodnocení

Co chcete od nekultivovaných čechů kteří jsou na všechno Švejkové a rádi obchází co mohou.V zahraničí všechno funguje,tak jak má a tu se furt remcá a je nespokojenost.Ani se nedivím proč západ nikdy nedoženeme když tu chybí autorita.
chjo
Jak to všechno s covidem dopadne? Není tady někdo s vizí budoucnosti? Mám docela obavy o lidskou rasu, jak snadno se nechá kdekdo zmanipulovat jen ze strachu z příkazů těch všeho schopných individuí, které si lidi sami zvolili, aby jim vládli.

nox®
hodnocení

0x
Dle odpovědí tazatele - pouze provokace a šíření nenávisti mezi sebou.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]