Nejste přihlášen/a.
Proboha, nechte už toho a podívejte se na čísla hospitalizovaných na ventilátorech.
Vesměs jsou to lidé neočkovaní !
@WAMP
a proč se máme dívat na nějaká čísla? Co ta čísla mají společného s omezováním svobody a očkovací totalitou?
vy jste tak natvrdlý že nechápete, že se dávno ukázalo, že to očkování je fakticky neúčinné? Vy něčtete zprávy?
JSOU NEMOCNÍ OČKOVANÍ I NEOČKOVANÍ.
Jste obětí COVID hysterie, která má OPRÁVNIT totalitu očkování. Něco jako AMERICKÝ BROUK
BU BU BU ... já jsem toho Covida měl a očkovaný NEJSEM nic mi NENÍ - jsem zdravý ... HALÓ, pane STRAŠPYTEL.
@WAMP
Nemůžete všemu tak VĚŘIT.
jste obětí PROPAGANDY. LHANÍ už bylo dost, vakcína je jen nástroj k TOTALITĚ. Já jsem to prodělal, mnoho lidí okolo mě a NIC paní Bubáková.
Je to CHŘIPKA na kterou každý rok zemře mnoho lidí.
Podívejte se, k čemu to všemu vedlo. Pohádky jak přiletěl netopýr z Číny na Italskou sjezdovku, kde nakazil ČECHY.
Že napíšou nějaká DĚSIVÁ čísla, která jsou VÁMI NEOVĚŘITELNÁ, aby vyvolali COVID HYSTERII.
Podívejte okolo sebe a vypněte TELEVIZI a zapněte konečně MOZEK. Z Izraele víme, že to je očkovací PODVOD.
Dřív jsem byl na vážkách, dnes už vím, že je to uměle vyvolaná panika pro namaštění kapes FARMA ZLODĚJŮ
Očkování je tak účinné, že je tonto rok aplikováno už třetí a příští rok možná obdobně. Rakousko zavádí opatření, která
s nákazou nic neudělá ale ještě urychlí kolaps celé společnosti. Pak to zavedou jinde, jako vloni a současný nedostaek energií, materiálu včetně několikanásobného zdražení . Děti mimo školu mají obrovským způsobem oslabenou imunitu, tak navrch opět v Rakousku zavřené školy. Buď se vše děje na nějaký pokyn , nebo jsou politici totální kreténi.
Portugalsko se svými 87 % proočkovanosti mají 2000 lidí denní nárust. Mělo by to být max pár desítek lidí.
Asi je opět něco jinak ale očkování proti Covid-19 nefunguje zdaleka jinak, než všichni tvrdili.
Stejně jak všichni tvrdili, že nákaza není výtvor člověka a nakonec se provalilo, že je to umělý vir a že Američani to financovali. Viz Fauci před kongresem USA.
A ještě jedna věc propagátorů očkování: pokud je vám zdravotně špatně, jdete k lékaři, tak ten jako očkovaný vás neošetří, ale hned vás pošle na PCR test. Ten třeba u nás dělají od 9:30 do 11:00 hod. A pak až druhý den.
Kde je Hipokratova přísaha? Kde je odolnost očkovaných proti Covid? Já bych věděl. Pokud by mi to lékař udělal, tak ještě ten den podám trestní oznámení. A stav, že lékař vás vyšetří po telefonu je normální úchylka.
Zkuste si na základě hospitalizovaných osob přepočítat, kolik by bylo pacientů na JIP, kdyby nebylo očkování. Aktuálně jich tam je 468 a mně vyšlo, že bez očkování by jich bylo 1400. Jak to vyšlo vám?
Zkuste si nejdříve najít, kam všude nemohli neočkovaní a naopak že očkovaní mohli vše a bez testů. Pak se podívejte třeba na Portugalsko a jiné státy, třeba také island a určete, jak může v takto proočkovaných zemích nákaza růst? Pfizer teprve v r. 2023 vydá závěr k experimentální vakcíně, které je stále v nestandardním režimu. Závěr je tedy takový, že co největší počet očkovaných a co nejvíce údajů o očkovaných v nemocnicích je zlatý důl pro farmaprůmysl a lidi ještě jako vy jim s radostí dělají pokusné objekty. Já chci ale 100 % vakcínu bez neždoucích účinků, kterých je přes 8000. Počkám jak to dopadne s váma a pak se uvidí. A ještě by měl farmaprůmysl okamžitě stáhnout dohodu o nenesení odpovědnosti za vedlejší účinky !
To očkování má být povinné až od února a víte proč? Protože pak přijde jaro a bude po covidu bez ohledu na nefunkčnost toho očkování. Jenom teda nevím co mají v plánu dělat na podzim, aby je lidi nenapíchli na vidle
Jinak, kdyby se řeklo jak to s tou ochranou očkováním je a jací lidé leží v nemocnici a ti co tam neleží se nechali napokoji tak by ta situace byla možná lepší. Rizikoví by se totiž třeba nechali přemluvit k naočkování a ostatní by nemuseli pořádat demonstrace...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.