Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levne potraviny Plzen

Od: vilvilm odpovědí: 3 změna:
Dobry den, v Brne (DKS Morava) i v Praze (vyplati.se) jsem nekolikrat byla v levnych obchudcich s potravinami, kde se daji nakoupit velmi dobre veci za par kacek. Nevite, zda je i neco takoveho v Plzni? Tam vim jenom o Levnych potravinach ve Smetance, ale tam nic moc nemaji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak zrovna ty prodejny "Vyplatí se", už se nevyplatí ani náhodou. Když to začínalo, tak to byla opravdu "bomba", daly se tam koupit velmi kvalitní potraviny a to opravdu za "pár kaček", protože jim končila doba trvanlivosti. A bylo to zboží vesměs z Německých obchodů, takže úplně jiné kvality, než to, co se prodává u nás. Máme takový obchod i u nás a dříve tam ani nešlo projít, tolik tam bylo lidí. Dneska tam je prázdno, a zboží je to samé jako třeba v Penny a ještě ke všemu je kolikrát dražší, než v tom Penny, akorát že mu končí doba trvanlivosti třeba za 3 dny a oni ho klidně prodávají za normální cenu. Asi to změnilo majitele, nebo už na to kašlou, ale znám dost lidí kolem mne, kteří tam už přestali chodit. Já když jdu kolem, tak tam ze zvědavosti vždycky zajdu, ale vyjdu ven s prázdnou. Naposledy jsem se té prodavačky zeptala čím to je a ona se na mne dost drze utrhla, že prý co si myslím, že zdražují všichni, tak prý proč ne oni. Odvětila jsem, že jejich obchod se jmenuje "vyplatí se", a tak by si měli změnit název prodejny, protože kupovat skoro prošlé potraviny, za normální ceny, je zlodějna. Prodejny DKS neznám.

max*
Suzymon, no proc takove zbozi jako drive nelze jiz koupit? To ma jednoduchy duvod, maji pres milion novych hladivych krku, tak zrejme stat odebira vse co je levneji k mani a zivi ty nove inzenyry, hehe.
Drive se dalo v Nemecku koupit spoustu veci i s 90% slevou a byly to velmi kvalitni potraviny. Dnes je sleva tak max 25%. V marketech byla i spousta obleceni, bracha bezne skupoval tricka za 1 Euro a pak to daval jako darek, vsichni byli nadseni. A dnes? Na takove tricko nenarazis, jen neco ve sleve za 5 Ecek, za to mel driv bundu nebo rifle. Asi tak.

hodnocení

0x

Po republice se rozšiřují Levné potraviny Flaška. Je už asi přes 20 prodejen. V Plzni je v ul. Americká 18/16. Prodávají se zde potraviny a drogerie. Některé zboží je v záruce, někdy i slušné. Jiné už je prošlé. Je to označeno žlutými cenovkami, ostatní zboží v záruce má cenovky bílé. Vzpomínám, koupila jsem tam krůtí šunku, VB, 100 g, asi 7 Kč, nebyla prošlá a byla strašně dobrá. Od té doby jsem tam na ni už nepřišla.

Nevýhodou je, že některé potraviny jsou baleny ve velikých baleních. Třeba točený salám měli v balících kolem kila. Prošlé jogurty mě nelákají. Přestože se často jedná o mléčné výrobky ze zahraničí, které by měly být kvalitní. Ale už jsou projeté. Připadá mi, že to lifrují k nám, pan Flaška má byznys a ti Němci si řeknou: Češi jsou čuníci, ti sbaští všechno.

Koupím si tam občas drogerii - prostředek na nádobí, na praní, osvěžovač vzduchu na WC...Jednou jsem koupila pěknou a levnou bonboniéru, čokoláda byla po rozbalení šedá /stáří/. I když je to levné, chce to prostě vybírat s rozumem. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]