Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát klukovi nečekanou pusu?

Od: ahana odpovědí: 7 změna:

Dobrý den chci se zeptat jak dát klukovy nečekanou pusu až s ním půjdu ven a budeme se loučit chtěla bych udělat první krok ještě nidky jsem to nedělala nevím jak na něj došáhnout kam dát ruce a hlavu aby mi nezdrhl*hi*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Proč čekat až na loučení.Lepší to bude pro oba ještě na rande.Obejmeš ho kolem krku,přitáhneš a jestli se nebude cukat/co nebude/ ho hezky políbíš.

hodnocení

2x

A nebo ho popros, ať koukne, že ti něco spadlo do oka. On se sehne, ty ho políbíš a řekneš že to on ti padl do oka...

19.11.21 16:47

haha

hodnocení

1x

Nedělej to. Pusa, polibek nemá vyděsit, má to být příjemnost pro oba. Jestli ho mocí mermo políbit chceš, tak se zeptej, že ho chceš na rozloučenou políbit, jestli můžeš. Tady nějaký ostych není na místě. Nechceš po něm jednu ledvinu, jen polibek.

hodnocení

1x

Nic takového nedělej! Sáhnout někomu nečekaně na krk a dát mu pusu je považováno za sexuální delikt. Mohla bys za to jít po dvaceti letech k soudu, kdyby z toho měl šok a celoživotní trauma. Je potřeba mít předem schválený souhlas.

id
hodnocení

0x

Předpokládám, že kluk je vyšší než vy. Hlavu si nechte na svém krku, rukama jej přitáhněte za ramena a vlepte mu loubanec.

pb®
hodnocení

0x
Jestli ho chceš, neptej se ho a vrhni se na něj. Já to kdysi udělala a můj manžel na to dodnes v dobrém vzpomíná. Tedy on se smíchem říká, že jsem ho znásilnila, ale šlo jen o vášnivý polibek a ruku pod tričkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]