Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V pátek 19.11.21 bude mikroúplněk se zatměním

Od: liska5 odpovědí: 10 změna:

Možná to někde bude vidět. Měsíc menší a ukousnurtý ráno v 9.59. Hned se vyrojily horoskopy, co to znamená pro která znamení. Hlavně býkům se věnují.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Horoskopy nestojí za sebemenší pozornost. Proč se na podzim věnují jarnímu znamení?

kami123

No jo,

Typická ryba!

astrohled.cz/...

liska5
hodnocení

Píšou úplněk v Býku bude mocný...

V čem bude mocný?

Ono vůbec ty horoskopy je jen jedno velký oblbování lidí.

72mona
hodnocení

0x
Ať je s měsícem co chce, stejně bude nejspíš zataženo. A horoskopy? To je spíš zábava. Také vidíte na měsíci zajíce? ;) M.
Tak tak. Prší a tma jak v pytli. Nikde ani hvězdička. Horoskop tím pádem praví - dej si kafe a táhni do práce. Samo se to neudělá ani kdyby se všechny planety postavily do zákrytu.

witch*
hodnocení

0x
Už mám seštelovanej hvězdářskej dalekohled. Chci se na to podívat. A zda někdo astrologii nepřikládá význam, z toho bych si nic nedělala @liska5.

hodnocení

0x

Občas, když na horoskop najdu, přečtu. Když se mi nelíbí, jsem hluboce přesvědčená, že horoskopy jsou kravina. Ale když je fajn, zaraduji se, že mě čeká něco príma. Ale stejně, ihned to všecko zapomenu. *smich2* Prší, mraky, nevlídno. Měsíc? Kdepak je?

Ale večer, na jižní straně, svítívá veliká hvezda, která je vidět i ve světelném smogu Ostravy. Copak to je?

witch*
Včera byl vidět krásně, dneska nic. Zkusím to večer.

hodnocení

0x

Znamená to, že pokud bude úkaz vidět, konečně se rozpadla inverze a bude se (nejen beranům) pár dní lépe dýchat. Ovšem na tuhle úvahu nepotřebuji žádný horoskop.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]