Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bral někdo Isoprinosine (nebo polskou verzi)?

Od: tanicka odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, pomohl někomu s Covidem?Bral ho někdo preventivně nebo až při Covidu? Ráda bych slyšela praktické něčí zkušenosti...Hlavně se nějak nevyjádřil,zda ho brát preventivně nebo v případě až obtíží...Děkuji*palec**srdce*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Znamemu to predpisal lekar, ked mu test ukazal nakazu. Mal lahky priebeh bez komplikacii, je otazne, ci to suvisi.

rostas
hodnocení

0x

Bral jsem ho, ale ne s Covidem. Preventivně. Těžko posoudit učinky, každopádně jsem nezaznamenal žádné negativní. Nebral jsem ale plné dávky, berou se až 4 gramy dennně. Já jsem bral jenom preventivní dávku 500mg. Je to širokospektrální antivirotikum na všechno možné, i na chřipku. Pokud ho budete brát preventivně teď v listopadu v době vrcholících chřipek a covidu, tak myslím, že nic nezkazíte.

Každopádně je ostuda, že ČR nemá tento lék volně prodejný jako okolní země (Polsko, Rakousko, Německo, Slovensko atd.). Inosin Prarobex je v registraci už od roku 1971, prodává se v 70 zemích světa a podává se dětem už od 1 roku věku. Je poměrně levný a asi proto, že si na něm nemůžou namastit kapsy korporace, tak je mimo pozornost.

cs.wikipedia.org/...

jenda22

Odkud máte informaci, že v Polsku je Isoprinosine volně prodejný? Po známém jsem ho tam chtěl koupit a v lékárně chtěli předpis.

minsk

Není to ,,ostuda,, ale úmysl. Není potřeba lidi léčit levnými léky, ale naočkovat mRNAjedy.

max*
Rostas, Isoprinosin se zde volne prodaval.
Ale zasahem vyssi moci se zrusil, prece se nebudeme lecit proverenymi leky, ze?
Bych to oznacil za genocidu.
Jsou zeme, kde se prodava za 30 korun, tady stal myslim 85, to je snad dostatecna marze.
Prevetivne urcite neublizi, tak jako aspirin a anopyrin. Staci davka 100, tedy u Anopyrinu 1/4 tabletky. Vsechny tyto leky redi krev, covid ma prave problemy s ucpavanim, at uz plice, srdce nebo mozek.
Idealni dat si rano stamprdlicku, pak snidani a po ni tabletku, to pak muze sedet nakaza i vedle u stolu a nic.
pb®
jenda22 informaci o volné prodejnosti mám z osobní zkušenosti. Nakoupila jsem generikum Groprinosin přes web z polské abcapteka.pl. Dvě balení i s dopravou stálo 600Kč, objednávala jsem v neděli, v úterý mi léky došly.
jenda22

No vidíte, to mu mohli sdělit v jejich lékárně také. Díky za info.

joudic*
hodnocení

0x
ja mam z aukra pro strycka prihodu, az mi nekdo zavola ze si mam dat paralen

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]