Dobrý den, Myslíte, že nákup garáže v Praze ( dobrá lokalita) Na vlastním pozemku s elektřinou. Vjezd z klidné ulice. Myslíte, že je to dobrá cenovka? Cena 1.150.000,-
Před 12 lety jsem měl možnost koupit garáž,kterou jsem si pronajímal. . Chtěli 150tisíc.Vykašlal jsem se na to a dneska by ta samá stála tak 400tis.Ta co vám nabízejí za milion a něco má bazén s vířivkou a saunou? Mě se to zdá přehnané.Ale v Praze je blaze, takže garáže se prodávají draze..
caracas
Jak říkám lukrativní lokalita, kde i lidé co mají vilky musí parkovat na ulici. Škoda, že jste ji nekoupil.
400 tisic, to je jeste nejake levne a nekde na vesnici, ze? Tady na Vysocine se prodavaji za 650. To jsem 15 let nazpet nedal za novy byt, ktery je dnes na 3 mega. Ceny silene, lide blaznivi. V Praze je metro, to bych radsi prodal auto a jezdil metrem nez takovy kup. Za mega si radeji postavim bezva chajdu v prirode a budu si tam kazdy den opykat. Budete si taky opekat v te garazi?
caracas
A vy žijete v Praze? Ne každý chce jezdit sockou nebo parkovat na ulici.
max*
Mno ja nevim, ale muj znamy, co je vedouci katedry na VSE a ma v Praze 2 vily, jezdi tou sockou tuze rad a jeste si to pochvaluje. Ale kazdy ma jine priority, naprosto chapu.
no 1,1mega za garáž je ...u nás se už taky najdou tací co tlačí ceny do nesmyslných výšin...osobně si myslím, že cenový strop za garáž (takovou tu komunistickou 16m2) by měl být 200tis...a ani o korunu navíc... u nás už momentálně cenovej trop už asi nastal, protože jsou k dispozici ve městě 3 ...už tam jsou skoro měsíc...a nikdo je nebere...bodeť by taky jo za cca 0,5mega jedna...jeden to dokonce zkouší za 700tis ...a to jsme docela malý město
caracas
Bavíme se o Praze, 31m2 že vším všudy i vlastním pozemku pod v lukrativní části. Rozdílné od toho co vy píšete.
krtek6
tak garáž s vlastním pozemkem je základ..bez pozemku to nemá smysl...praha nepraha...mega za gáráž je nesmysl...
caracas
Jde vidět , že se v tom nevyznáte. Nicméně dík za nazor.
Jestli to má těch 31 m2 a je to v centru Prahy, tak je to asi normální cena. (Opravdu to má 31 m2? Zdá se to hodně na garáž. Tam dáte tak 5 aut, ne?)
caracas
V centru Prahy? Tak tam jsem garáže takové neviděl žádné . Ano 31m2
lnffd
Centrum Prahy asi nebyl nejlepší výraz. Spíš širší centrum. V dosahu metra, ale ne těch okrajových stanic. Prostě ne Zličín a pak 6 ještě zastávek busem, tam to takovou cenu podle mě rozhodně nemá. Taky záleží, jak blízko to máte k sobě domů. Víc peněz je člověk ochotný dát za garáž blízko, míň za garáž, kam pojede půl hodiny nebo déle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.