Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si najít přítelkyni

Od: anonymus odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

je mi 16 let a stále si nemůžu najít přítelkyni. Už z toho začínám být trochu zoufalý. Nevíte, jak na to?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Zítra je snad škola...Tam nejsou holky?

Takové dotazy sem dávají třicátníci...

pb®
Existují celá učiliště, kde žádné holky fakt nejsou. Můj manžel neměl ve škole jedinou holku a moje sestra zas na celé škole asi tři kluky.

id
hodnocení

1x

Říká se, že vztah nejlépe funguje když je muž starší o 5 let.

Takže hledejte 11letou dívku *zed* a nebo raději ještě chvíli počkejte.

bg
Ja mam manzelku o tri roky starsi, 14 let spolu, krasna dvojcata, naprosto bez problemu fungujeme. Mel jsem jak o dost mladsi holky, tak i v plus minus stejnem veku a nemenil bych. Krasne a mlade telo je fajn, ale co z toho, kdyz v hlave neni dosud nic. Za vsechny zkusenosti jsem samozrejme rad.

hodnocení

0x

Zdravím. V tomto věku nemáte rozhodně nic zmeškáno. Co vše děláte proto abyste se s nějakou slečnou seznámil? Na jaké akce chodíte? Jaké máte zájmy, koníčky? Nejlépe se seznámíte právě při společných zájmech. Dále také záleží na tom jak se chováte, jak komunikujete, co z Vás vyzařuje. Ale jak jsem psala, ve svých letech nemáte nic zmeškáno a ty šance přijdou..

max*
No jo Kapko, ale mame vse zavrene, ke vsemu ty nahubky..
Loni jsem v marketu poznal jednoho znameho jen podle firemniho tricka a to jeste az se otocil zezadu. On taky nevedel, zda jsem to ja, proste katastrofa a to se zname velmi dobre.
Ted jsem pri vyzvednuti leku v lekarne byl docela zaskocen ze slecny, jak si me prohlizela a vse dlouze vysvetlovala, asi jsem ji mel dat telefon, ze to pak probereme. No budu se tam muset zastavit a provest nejaky fiktivni nakup.
Chlapci bych poradil, kdysi bezel takovy izraelsky film, mel i pokracovani. Mladici tam hledali sve prvni lasky a prilezitosti.
Fantasticka byla scena, kdy perfektni kocka stala u baru, dlouhe vlasy a jeden se odvazil ji oslovit. Se slovy, slecno, mohl bych Vas pozvat na drink. V te chvili se jeste stacil napit ze sveho drinku a slecna se otocila. Ehm, pouze jeji tvar nebyla teda dokonala a mladik cely drink na ni vyprsknul. Proste bezva komedie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]