Říká se, že vztah nejlépe funguje když je muž starší o 5 let.
Takže hledejte 11letou dívku a nebo raději ještě chvíli počkejte.
bg
Ja mam manzelku o tri roky starsi, 14 let spolu, krasna dvojcata, naprosto bez problemu fungujeme. Mel jsem jak o dost mladsi holky, tak i v plus minus stejnem veku a nemenil bych. Krasne a mlade telo je fajn, ale co z toho, kdyz v hlave neni dosud nic. Za vsechny zkusenosti jsem samozrejme rad.
Zdravím. V tomto věku nemáte rozhodně nic zmeškáno. Co vše děláte proto abyste se s nějakou slečnou seznámil? Na jaké akce chodíte? Jaké máte zájmy, koníčky? Nejlépe se seznámíte právě při společných zájmech. Dále také záleží na tom jak se chováte, jak komunikujete, co z Vás vyzařuje. Ale jak jsem psala, ve svých letech nemáte nic zmeškáno a ty šance přijdou..
max*
No jo Kapko, ale mame vse zavrene, ke vsemu ty nahubky.. Loni jsem v marketu poznal jednoho znameho jen podle firemniho tricka a to jeste az se otocil zezadu. On taky nevedel, zda jsem to ja, proste katastrofa a to se zname velmi dobre. Ted jsem pri vyzvednuti leku v lekarne byl docela zaskocen ze slecny, jak si me prohlizela a vse dlouze vysvetlovala, asi jsem ji mel dat telefon, ze to pak probereme. No budu se tam muset zastavit a provest nejaky fiktivni nakup. Chlapci bych poradil, kdysi bezel takovy izraelsky film, mel i pokracovani. Mladici tam hledali sve prvni lasky a prilezitosti. Fantasticka byla scena, kdy perfektni kocka stala u baru, dlouhe vlasy a jeden se odvazil ji oslovit. Se slovy, slecno, mohl bych Vas pozvat na drink. V te chvili se jeste stacil napit ze sveho drinku a slecna se otocila. Ehm, pouze jeji tvar nebyla teda dokonala a mladik cely drink na ni vyprsknul. Proste bezva komedie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.