Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se nechat naočkovat?

Od: luc332 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den všem , prosím , jak postupovat když nejsem ještě očkovaná a chtěla bych se nechat naočkovat první dávkou
Kam zajít? Musím se někde zaregistrovat nebo i bez registrace? Jak se nechat očkovat? Musím čekat nebo můžu někam zajet třeba po víkendu hned? Jsem mladá , ale věk již není v očkování důležitý
Díky za radu , hodně jsem někam jezdívala a nechci riskovat zdraví jiných kolem mě

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkab*
hodnocení

7x
Google.com, tam zadat heslo "Ockovani ..." misto tecek doplnte mesto, ve kterem bydlite. Myslim, ze najdete vse potrebne.
luc332
17.11.21 11:35
hodnocení

Děkuju

jenda22
hodnocení

5x

Že se naočkujete vůbec neznamená, že své okolí nebudete ohrožovat nákazou. Naprosto snadno se nakazíte i po 3 očkováních a budete vir šířit kolem sebe. Exploze viru v současné době je právě proto, že očkovaným někdo namluvil, že oni budou bez infekce. Dá se říci, že to je vědomá lež. Jinak si nelze vysvětlit, proč v rodině s výskytem Covid -19 ti očkovaní nemusí do karantény ! A že imunologové vědí o nákazách očkovaných je ověřený fakt. Viz info KHS.

liska5

Nikdo jim nic nenamluvil. Aspoň mně ne. Pochopila jsem, že jde hlavně o to mít co nejvíc naočkovaných, u kterých je pak průběh nemoci mírnější a nezaplní se JIPky, což je pozdní boj a mj. příšerně drahý. Lidi si to po očkování případně prodělají, ale jako rýmičku, a to je cesta ke kolektivní imunitě.

Jendo, sice nepíšete pravdu, ale Vy tomu věříte. To, že o ostatních píšete, že lžou, je úsměvné.

liska5
hodnocení

2x

Zavolejte Vašemu obvodnímu / dorostovému/ lékaři. Mně nabídl termín, a řekl, jestli chci dříve, tak do očkovacího centra ve městě - bez registrace. Občanku a kartičku pojišťovny s sebou. Obvoďák také ví, co máte za problémy a zda náhodou nepatříte k těm, komu očkování nedoporučí.

hodnocení

2x

podivejte se tady ockovani.opendatalab.cz/... vyberte si kraj ve kterém žijete nejlepe zajdětě do očkovacího místa bez registrace dá se to tam nastavit nebo si najdete svého praktického lekaře podivejte se jakou vakcinou očkokuje a vyberte si jako vakcinu by jste chtěla podle toho by zašel na očkovací misto bez registrace nebo k praktikový

nox®
hodnocení

0x
Teď je celkem populární nechat se opíchat v Praze na nádraží.

hodnocení

0x
Registrace.mzcr.cz
Můžete si vybrat místo a vakcínu. Ve velkých očko centrech bývá na výběr Pfizer a Johnson. Moderna méně.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]