Líbím se kamarádovi, který se líbí kamarádce - co dělat?
Od:tajneodpovědí:3změna:
Dobrý den, mám několik nejlepších přátel (nemám pro ně žebříček). Mezi ně patří i kamarád, se kterým jsem si myslela, že věci ohledně lásky atd máme už za sebou, protože asi před rokem jsme byli na rande, ale já ho nakonec odmítla a už jsme o tom i mluvili a myslela jsem, že jsme normální kamarádi, ale jedna z kamarádek mi řekla, že se jí svěřil, že se mu líbím. On se ale zároveň líbí mé kamarádce, která mimochodem také patří mezi těch pár nejlepších přátel(není to ta, co mi to řekla). Nevím, jak s touto situací naložit. Jsem teenager. Předem děkuji za odpovědi.
Dobrý den. Předně nedělejte žádné závěry z toho co Vám kdo řekne. A za další - s čím máte problém, když jste ho již dříve odmítla? Proč se tím vůbec zabýváte? Líbit se nám může kdokoliv, s tím neuděláte nic. A kamarádka si musí poradit sama, aby ho zaujala a projevil zájem i on o ni. .Neřešte to.
Ty jsi se tomu kamarádovi líbila i se líbíš stále, ale odmítla jsi ho, tak u tebe nemá sanci. Takže ty s tou situaci už nemusíš nijak nakládat. Ty jsi ho nechtěla a on se tedy bude muset poohlédnout po jiné a možná, že ho zaujme zrovna tato kamarádka, které se on líbí a na tebe tak nějak zapomene. Je to jednoduché. .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.