Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobila jsem si 2x kredit přes George a nic nedorazilo

Od: romana2 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, poradí někdo jak to řešit, 2 krát ne za sebou jsem dobila kredit do dvou různých čísel, dvakrát se stalo, že mi to v mobilu psalo jen nouzové volání, odeslala jsem 2x 200kč, z George to odešlo a nepřišlo nic na telefonní čísla, to jako jsem o ty peníze přišla, jak je dostanu zpátky? Není přece možné aby banka takto kradla peníze a kde se ty peníze nacházejí? Já opravdu nekradu, ani nevydělávám závratné sumy abych jen tak odepsala 400kč za nic a prakticky je vyhodila z okna a další věc vyplňuji dotazníky na Mobrog a dala jsem si poslat 100kč na paypal a v emailu napsali, že mi 100kč odeslali na paypal a na paypalu nic není, co to jako má znamenat? Nevíte někdo, jak dostanu alespoň ty 400kč zpátky? Kredit nedošel a peníze nikde, takhle to přece nejde. Budu vděčná za vaše názory, děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

1x

prostudujte zda není podmínka dobití 300kč

romana2
hodnocení

Tak změna, Mobrog už to poslal. Tak teď už jen vyřešit George.

72mona
A co skočit do Spořky osobně? M.

Spořitelna v zimě spí.

romana2
hodnocení

No budu tam muset zajít osobně, ale jestli to bude mít smysl. Řešil to už někdo a vyřešilo se to? Protože důkaz samozřejmě není. Na tel.č. mobilu nic nepřišlo. Jen odešly peníze neznámo kam. Mě by zajímalo kam ty peníze odešly, když kredit žádný, už mám nové tel.č. a koupila jsem simku v Tescu.

A zadala jste dobrý číslo? Občas se stane, že zaškrtne člověk špatnýho operátora a ono fakt nic nedojde.

tomas11*
hodnocení

0x

Tak si to v George prohlédněte , je to přeci v účetním zústatku - kdy a kolik odešlo a na jaké číslo , a nebojte o to nepřijdete pokud jste to nedobila někomu jinému.

doplněno 13.11.21 18:43:

Tesco mobil nemám , ale nyslím že vám to dorazí s nějakým zpožděním - a pokud to psalo jen nouzová volání tak jste mimo signál nebo ještě není simka aktivována - asi se vše dočtete na jejich strtánkách.

doplněno 13.11.21 18:48:

tescomobile.cz/...

tady vám snad pomohou

Dobila jsem si 2x kredit přes George a nic nedorazilo
romana2
hodnocení

Mám to v historii účtu že to odešlo, bylo to na simky koupené v Tescu- Tesco mobile, teď koukám na jejich stránky a nemají tam oblast stížností a otázky a odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]