Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Říká se, že ten kdo se stále rýpe ve svých křivdách, táhne si je s sebou celý život. Takže buď udělat tlustou čáru a nerýpat se v minulosti, nebo se rozejít a hledat něco jiného a s někým jiným. Trápit se nemá smysl, to ještě nikomu psychicky nepomohlo. Na depresivní stavy je dobré vyhledat odborníka – psychologa. Ztracená důvěra se těžko získává zpět a bez důvěry vztah nebude nikdy dobře fungovat.
Zkuste si znovu pročíst obě diskuze a rady...Stále píšete to samé a neuděláte vůbec nic. Vy ji prostě chcete, tak jí berte se vším co k ní patří. Zkuste se zklidnit a posunout vztah dál..Pokud to nedokážete, tak se rozejděte. Zbytečně byste trápili jeden druhého. Se svým sebevědomím a psychikou ale určitě něco začněte dělat. Jinak budete mít problémy v každém vztahu..
"...jsem se dozvěděl ty určité věci, kdy jsem na to musel ještě já sám přijít..."
Moje matka mi kdysi říkala, že "kdo se moc ptá, moc se dozví". Proč se rýpete v její minulosti když to navíc podle Vás "není zas tak zle"? To je začátek závažné choroby, zvané žárlivost. Vás by měla zajímat přítomnost, případně Vaše společná budoucnost. Já být na jejím místě, poslal bych Vás bez váhání kamsi. Se žárlivcem se žít nedá.
Ne. Žárlivost je to, že se šťouráte v její minulosti a hledáte cokoliv, co byste mohl použít proti ní.
Viděl jsi ten "prohřešek" co popisuješ na vlastní oči, nebo ti to řekl nějaký "kamarád"?
Pokud máš info "z druhé" ruky tak si dej pár facek a přítelkyni se omluv a zapomeň.
Protože jen hodně zamilovaná žena dokáže co tři týdny poslouchat tvoje žalozpěvy, a doufat, že to přestane!
Zkus "žít teď a tady" a ne minulostí. Otevři oči a koukej co se kolem tebe děje. Kdo a jak se k tobě chová, jestli tě chce nebo nechce, nenávidí nebo miluje.
Omlouvám se za trochu vulgarismu: Ty vole probuď se.
Vztah je o důvěře, přiznání, odpuštění, zapomnění, toleranci...asi toho hodně chybí.
Pokud si nedokáže vážit toho že ti to řekla, nedokážeš odpustit a zapomenout je čas abyste se rozešli.
Bude štastná s někým jiným.
Tak bude lehkomyslnější než Ty. A Ty jsi naopak trudnomyslný. To budete mít problémy pořád! A najít světici, taky nebude snadné...
Takový "životní styl" nedodá klidu, to chápu. A z jaké je rodiny, že si sebe neváží a šla do laciného sexu bez lásky. Většinou si neseme vzorce chování z vlastní rodiny. Jaký ona má vztah s matkou?
Vojto, poradit ti neumím, ale vím, že s tebou nebude vůbec snadný život. Já bych na takové pekelné houpačce nevydržela dlouho, i kdybych tě milovala do hloubi duše. Může se stát, že tě dívka-žena, bude milovat ale nebude tě mít ráda a odejde. A ty se můžeš v klidu a tichu prázdného domova, týrat a užírat sám.
Milovat-srdce.
Mít rád-mozek, rozum
Nevím, jestli někdy budeš spokojený. Asi bys musel potkat nějakou svatou, protože každá z nás má nějakou svou minulost. A jestli jí budeš předhazovat něco, co bylo a co prostě nelze vymazat, tak ona to nemusí vydržet a práskne dveřmi, i když Tě měla dosud ráda. Lhát musela, protože cítila, že jak se přizná, budeš trpět, bude hádka a vyčítání. A oba tohle nechcete. Každý chce pohodový vztah, i když si něčím prošel, někdy ujel, poučil se.. Ale nemá smysl tu minulost řešit. To bylo! Plno lidí se vdává nebo žení podruhé, myslíš že rozebírají předchozí manželství?!?
Třeba jsi jen Ty měl zato, že budujete vztah, a ona zatím byla teprve na cesté k tomu vztahu. V jiné fázi. Je možné, že cítí, že se k sobě nehodíte, tak s nějakou definitivní jistotou nespěchá.
Nezní to optimisticky pro takového kluka, ale ty první vztahy jen velmi vzácně končí svatbou. Prostě valná většina lidí si projde několika vztahy, A v těch prvních se především učí znát sám sebe, své hranice, jak je schopen spolupráce, co je ochoten tolerovat, atd...A jestli je Tvým koníčkem sport, tak jsi hodně citlivý na nefér hru. Taky tu holku nechápu. Píšeš, že je správná a super. Pak mi k ní ty praktiky nějak nesedí. Zejména když píšeš, že tak tomu bylo i před několika lety.
Určitě nenechávej sportu kvůli ní. Měj dál své zájmy, svůj svět, svoje jistoty, ve kterých ona nefiguruje. A s ní už o tom nemluv! Ani nevymýšlej sebevraždy, proboha! To raději napiš sem. Mělo by stačit, když jsi jí jednou a jasně řekl, že Tě maximálně zklamala, k čemu se snížila. A opakování pro Tebe je absolutně nepřípustné. Věř tomu, že jednou se budeš divit, že jsi měl takové problémy. Časem se plno věcí změní. S odstupem tohle budou vzpomínky bez emocí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.