Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho se musí dobít kredit na SIM u O2 a T-Mobile?

Od: pek odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
potřebuji si koupit SIM kartu, která bude jen na alarm.
Chci se poradit jak dlouho vydrží sim karta, která se nebude dobíjet u O2 a T-Mobile?
Někde je to půl roku, jinde rok?
Nevíte prosím někdo?
Děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady na skrblíku to máte přehledně:

skrblik.cz/...

pek
hodnocení

Super, díky
Ono nejlépe pro mě vyjde ta SIM karta Kaktus, kde se dá běžně koupit? V trafice?

krtek6
hodnocení

0x

mám za to, že tyhle internetové simky (jakože jen na data) nemaj omezený termín expirace na rozdíl od těch na volání kdy je to nutné dobít 1x ročně

Ne u všech právě - největší šmejd o2 zvýšil i částku minim.dobití

hodnocení

0x

Z praxe - kartu v alarmu výtahu musím dobíjet minimální částkou 300Kč jednou ročně, i když za ten rok proběhlo jen pár testovacích hovorů. Jinak bez náhrady propadne s celou částkou, která se tam za pár let nahromadila a obnovit se již nedá. Už se mi to stalo. Je to lumpárna, ale nic s tím nenaděláte.

Humorné je, když mi tam operátor jako odměnu za věrnost připíše dalších 300 Kč *zed*

krtek6
hodnocení

0x

Já ještě nedávno řešil respektive hledaln něco podobného a našel jsem řešení, kdy ti operátor uděla jak kdyby kopii karty a spáruje ji s tvým současným číslem a tarifem...myslím, že vodafone umí až 4 karty k jednomu číslu...a je to právě pro tyhle řešení... 1 kartu máš v telefonu, voláš, píšeš, serfuješ...a další 3 jsou třeba v alarmech...nevím už jak se ta služba jmenuje

pek
hodnocení

Koupil jsem ten Kaktus, děkuju.

hodnocení

0x

to se vyplatí kaktus: 1 rok / mimimální částka 50

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]